Izņem pirkumus Rimi Drive, neizkāpjot no automašīnas!

Rimi nepārtraukti strādā pie arvien jauniem risinājumiem, lai nodrošinātu ērtu iepirkšanos un ātru pirkumu saņemšanu kā veikalos, tā Rimi e-veikalā. Viens no veidiem, kā saņemt attālināti izvēlētās preces, saņemt tās mašīnā jeb Rimi Drive, kas atrodas pie t/c Ozols vai t/c Spice.

Tavi pirkumi tiks sagatavoti pēc visaugstākajiem Rimi kvalitātes un ilgtspējas standartiem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tavi pirkumi tiks sagatavoti pēc visaugstākajiem Rimi kvalitātes un ilgtspējas standartiem

Iepērcies ērti, droši, bez drūzmēšanās un sev izdevīgā laikā! Pasūti pirkumus Rimi e-veikalā, sēdies auto un dodies uz kādu no Rimi Drive pie t/c Ozols vai t/c Spice. Ievadi pirkuma PIN kodu un saņem sakomplektēto grozu tieši savā automašīnā! Tavi pirkumi tiks sagatavoti pēc visaugstākajiem Rimi kvalitātes un ilgtspējas standartiem, ievērojot ārkārtas stāvoklī nepieciešamos piesardzības noteikumus un izvēloties dabai draudzīgus iepakojuma materiālus augļiem un dārzeņiem.

Ievadi pirkuma PIN kodu un saņem sakomplektēto grozu tieši savā automašīnā!

 

https://www.youtube.com/embed/Y4DqZGQ0k_Y

Rimi aicina Latvijas iedzīvotājus būt atbildīgiem gan pret sevi, gan apkārtējo cilvēku veselību un ievērot piesardzības pasākumus, proti, neapmeklēt veikalus, ja ir aizdomas par saslimšanu vai ir bijis kontakts ar Covid-19 slimnieku, kā arī ievērot karantīnu, atgriežoties no ārzemēm.