Šovakar "Distancētu sarunu seriālā" piedalās Ozols un Renārs Zeltiņš. Temats - motivācija četrās sienās

Jaunās interneta tiešsaistes notikumu sērijas "Distancētu sarunu seriāls" otrajā epizodē 16. aprīlī tiks runāts par šim laikam atbilstošu motivāciju četrās sienās, piedaloties arī hiphopa kultūras pārstāvim Ozolam un šovmenim Renāram Zeltiņam. Šovakar plkst. 18.00 skaties to Mammamuntetiem.lv Facebook profilā.

Šovakar Distancētu sarunu seriālā piedalās Ozols un Renārs Zeltiņš. Temats - motivācija četrās sienās

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sarunu moderēs Rīgas Stradiņa universitātes pasniedzējs un pētnieks Mārtiņš Daugulis un tajā visplašākajai auditorijai vērtīgus bezmaksas padomus sniegs arī koučs, alpīniste un uzņēmēja Olga Kotova un finanšu koučs un pārdošanas trenere Elīna Pelčere. Arī šoreiz tiešraide notiks pasākumu mārketinga aģentūras "SponsorKing" lapā interneta vietnē "Facebook".

Tiks runāts gan par ikdienas rutīnas izmaiņām un to ietekmi uz emocionālo līdzsvaru, gan par jaunām iespējām un nepadošanos brīdī, kad darbā un ienākumos iestājusies pauze, gan par praktisku rīcību sevis motivēšanā. 

"Distancētu sarunu seriāla" otrā epizode "Motivācija četrās sienās" tiks tiešraidīta 16. aprīlī pulksten 18.00

"Šis tiešsaistes notikums ir unikāls pasākumu industrijas produkts, kas top laikā, kad ierastā formāta pasākumi ir liegti," uzsver aģentūras "SponsorKing" vadītāja un "Distancētu sarunu seriāla" producente Ļena Ferstere. "Tas ir aptuveni pusotru stundu ilgs ikceturtdienas tiešsaistes notikums ar diskusijas un auditorijas iesaistes elementiem. Katru ceturtdienu tiks runāts par kādu konkrētu emocionālās veselības tēmu, saistot to ar šā brīža situāciju Latvijā: izolāciju un fizisku distancēšanos, ikdienas rutīnas izmaiņām, attālinātā mācību procesa ietekmi uz ģimenes psihoemocionālo vidi, motivācijas nepieciešamību un cilvēcību pāri visam."

Skatītājiem ir iespēja uzdot jautājumus gan iepriekš tos iesūtot konkrētā notikuma komentāru sadaļā aģentūras "SponsorKing" lapā vietnē "Facebook", gan turpat tiešsaistes laikā, kā arī izmantojot interneta komunikācijas aplikāciju "Zoom".

Jaunā tiešsaistes notikumu sērija "Distancētu sarunu seriāls" radīta, jo viens cilvēks nav cīnītājs, un pandēmijas laikā šī atziņa iegūst dubultu spēku. Katram vajag atbalstu un plecu, sapratni un mierinājumu.

"Distancētu sarunu seriāla" otrā epizode "Motivācija četrās sienās" tiks tiešraidīta 16. aprīlī pulksten 18.00 interneta adresē ej.uz/SarunuSerials_ep2. Sērijas tiešraides skatāmas gan aģentūras "SponsorKing" lapā vietnē "Facebook", gan interneta portālos mammamuntetiem.lv un tvnet.lv.

Tiešsaistes notikumu sēriju "Distancētu sarunu seriāls" top ciešā sadarbībā ar "Tele2 Latvija", Eiropas Savienības māju un ģimenes portālu mammamuntetiem.lv

Reklāma
Reklāma