Rīgas maratonu pandēmijas dēļ atliek uz nenoteiktu laiku

Maijā plānotais "Rimi" Rīgas maratons atlikts uz nenoteiktu laiku, kad Latvija un pasaule būs tikusi galā ar Covid-19 izraisīto ārkārtējo situāciju, otrdien paziņoja organizatori.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Par atliktā Rīgas maratona iespējamo norises datumu un dalībnieku reģistrācijas atsākšanu organizatori ziņos pēc Latvijā izsludinātās ārkārtējās situācijas beigām. Visi, kuri jau reģistrējušies maratonam un tā ietvaros paredzētajai bērnu dienai, saglabās savu vietu.

Rīgas maratonu bija paredzēts sarīkot 16. un 17. maijā. Organizatori atzīst, ka laika ir pārāk maz, lai cerētu atlikušajā pusotrā mēnesī atgriezties normālā dzīves ritējumā, kas ļautu sarīkot maratonu atbilstošā līmenī.

"Pat ja mums varētu šķist, ka 16.-17. maijs vēl ir tālu, un pusotra mēneša laikā gan mēs, gan pārējā pasaule no ārkārtējās situācijas izķepurosies, nepārvaramas varas dēļ esam spiesti ilgi loloto 30. jubilejas "Rimi" Rīgas maratonu atlikt," rīkotāji citēja Rīgas maratona direktoru Aigaru Nordu. "Pārceļot "Rimi" Rīgas maratonu un paliekot mājās, mēs šoreiz ceram jums, mums, pilsētai, valstij, pasaulei palīdzēt ātrāk tikt galā ar Covid radīto situāciju."
 

Reklāma
Reklāma

Visu rakstu var izlasīt LSM.lv