Notiks Radošās izcilības konference un apbalvošanas ceremonija ADWARDS MMXX

27. martā plkst. 9.00–17.00 daudzfunkcionālajā konferenču un pasākumu centrā “Fantadroms” (G. Zemgala gatvē 74a, Rīgā) notiks Radošās izcilības konference ADWARDS MMXX, ko plkst. 20.00 turpinās ikgadējā ADWARDS apbalvošanas ceremonija.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konferencē pārdomās par radošuma lomu nozares ikdienā  dalīsies ADWARDS žūrijas locekļi. Tā, piemēram, ADWARDS žūrijas prezidents Ādams Kerjs (Adam Kerj, Accenture Interactive Nordics, Stokholma) runās par radošumu kā nozares galveno virzītājspēku. Maija Rozenfelde (Nord ID Riga) meklēs veidu, kā nepārtrauktas un pāri plūstošas informācijas laikmetā nepazaudēt spēju brīnīties.

Kategorijas PrintArt & Design Craft žūrijas vadītājs Ričards Bērds (Richard Baird, Londona) ieskicēs aktualitātes un tendences zīmolu identitātes dizainā. Kristians Rukuts (RUSH Creative images, Rīga) stāstīs, kā zīmolu komunikāciju ietekmē vai neietekmē tehniskais izpildījums. Alise Zariņa runās par reklāmas un mākslas savstarpējo mijiedarbību, Laura Trovaluši (LauraTrovalusci, Halvas Milan) atklās, kā likt cilvēkiem iemīlēties, bet Kristaps Siliņš (McCann Rīga, White Label) aicinās aizdomāties par dažādiem mārketinga bulšita cēloņiem un kā no tiem atbrīvoties radošajās industrijās. 

Šie un citi temati – konferences programmā, ar kuru pilnībā iespējams iepazīties šeit

Konferences noslēgumā tiks pasniegtas ikgadējās ADWARDS radošās izcilības balvas 11 kategorijās. Ņemot vērā nozares attīstību un tendences, festivāla kategorijas ir pilnveidotas, vairāk nekā līdz šim izceļot atsevišķas disciplīnas. Lai pievērstu leleāku uzmanību kategorijai Print Art & Design Craft (Drukas māksla un dizains), pirmo reizi šajā kategorijā žūrijai būs vadītājs – pieredzējušais grafiskais dizainers un dizaina kritiķis no Londonas Ričards Bērds. Tāpat tiks vērtēti darbi pilnīgi jaunās kategorijās: Animācija, VFX & 3D Craft (Vizuālie efekti un 3D) un Sound Craft (Skaņas apstrāde).
LADC biedriem, LADC skola studentiem un sadarbības partneriem ieeja konferencē bez maksas ar iepriekšēju pieteikšanos.

Reklāma
Reklāma

Radošās izcilības festivālu “ADwards” rīko Latvian Art Directors Club, bet komunikācijas konceptu izstrādā reklāmas aģentūra McCann Riga – titula ADwards 2018 Agency of the Year ieguvēja.