Neviena nepieskatīti, dzīvoja trīs dienas – kāda māte miteklī "aizmirst" divus mazus bērnus

Pavisam nesen policisti paviesojušies kādā miteklī galvaspilsētā, kurā māte bija ”aizmirsusi” divus mazus zēnus. Puikas, neviena nepieskatīti, izdzīvojuši trīs dienas, līdz veiksmīgas sakritības dēļ pie viņiem ieradušies sociālie darbinieki.

Kadrs no video

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kadrs no video

Pavisam nesen galvaspilsētas sociālā dienesta darbinieces kādā Brīvības ielas dzīvoklī bija sastapušās ar ārkārtīgi satraucošu situāciju – diviem maziem puikām, kuri jau labu laiku bija pavadījuši, nesastopot nevienu pieaugušo. Kā nu paši mācējuši, tā par sevi parūpējušies. Pārsvarā dzīvojuši, ēdot cepumus un uzdzerot tiem kafiju. Protams, šādā ainā iederas arī likumsargu klātbūtne.

Diemžēl šajā vakarā ne likumsargiem, ne sociālajiem darbiniekiem tā arī nav izdevies sazināties ar bērnu māti. Šobrīd par šo situāciju jau ierosināta lieta par bērnu aprūpes pienākumu nepildīšanu un iesaistīts sociālais dienests, bāriņtiesa un policijas bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļa.

Atbildīgie dienesti sekos līdzi turpmākajai notikumu attīstībai, un, ja māte nelabosies, lems par abu puiku šķiršanu no ģimenes.

Reklāma
Reklāma