Dzemdējoša sieviete Anglijā krīt panikā, kad satrakojies taksometra vadītājs liek viņai tīrīt notraipīto automašīnu

23 gadus vecā Dana Harisona no Rietumjorkšīras grāfistes Anglijā guvusi šausminošu dzīves pieredzi, kad satrakojies taksometra vadītājs viņai licis tīrīt automašīnu pēc tam, kad sievietei tajā sākušās dzemdības.

 

Dana Harisona ar jaundzimušo dēliņu (Foto: Alex Cousins SWNS)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dana Harisona ar jaundzimušo dēliņu (Foto: Alex Cousins SWNS)

Kā britu medijam "Metro" atklāj Dana, dzemdības viņai sākušās 11 dienas pirms noteiktā laika. Brīdī, kad grūtniecei noplūduši augļūdeņi, viņa atradusies taksometrā.

Jaunā māmiņa stāsta, ka, taksometram apstājoties, viņa steigusies uz slimnīcu, kur viņu jau sagaidījušas māsiņas ar ratiņkrēslu, bet viņa pati ar rokām jau jutusi bērniņa galvu. Tikmēr taksometra vadītājs, kura vārdu Dana nav piefiksējusi, skrējis viņai pakaļ un kliedzis uz dzemdējošo sievieti, ka viņa notraipījusi taksometru un pavēlējis viņai nākt un to iztīrīt.

 

"Viņš teica, ka stāvēs un gaidīs, kamēr kāds viņam atnesīs salvetes. Viņš pat gribēja, lai es nāku un tīru automašīnu," stāsta Dana. Saniknotais šoferis nepiekāpīgi centies sievietei sekot, līdz beidzot vienojies ar grūtnieci par papildus 30 mārciņu piemaksu viņas 3 mārciņu vērtajam braucienam.

Viņš sākotnēji pieprasījis dzemdējošajai sievietei 50 mārciņas, bet viņai neesot bijis tik daudz skaidrā naudā.

Kā stāsta Dana, taksists esot krietni pārspīlējis, jo atstātie traipi nemaz neesot bijuši tik lieli. Notikušais pamatīgi iedzinis jauno māmiņu stresā, jo viņa nebija gaidījusi, ka dzemdības sāksies tik ātri. Viņa bijusi mājās kopā ar savu māsu, kad tas noticis, tāpēc abas izvēlējušās izsaukt taksometru. Danas draugs tobrīd bijis izbraucis makšķerēt.

Reklāma
Reklāma

 

Par laimi dzemdības noritējušas bez citiem starpgadījumiem, un nu viņa ar savu draugu Eidenu ir vecāki veselīgam puisītim.

 

Lai gan Eidens pēc notikušā pieprasījis izsauktajai taksometru firmai "Roadrunners" nosaukt agresīvā šofera vārdu, kompānija ģimenei tikai piedāvājusi vārdisku atvainošanos par notikušo.


No portāla Jauns.lv