"Meitenītes mamma sāpēs kliedza un brēca" - no "Royal Caribbean" kruīza kuģa 11.klāja ūdenī iekritis zīdainis

Aizvadītās nedēļas nogalē no "Royal Caribbean" kruīza kuģa, kas atradās Puertoriku galvaspilsētas Sanhuanas ostā, ūdenī iekritis kāds bērns, ziņo raidorganizācija CNN.

 

Meitenītes mamma sāpēs kliedza un brēca - no Royal Caribbean kruīza kuģa 11.klāja ūdenī iekritis zīdainis

FOTO: Shutterstock.com

Svētdien, 7.jūlijā, 18 mēnešus jauna meitenīte spēlējās ar savu vectēvu kuģa ēdamzālē uz 11.klāja. Telpai ir lieli logi un viens no tiem bijis atvērts. Vectēvs bija apsēdinājis bērnu uz loga malas, taču zaudēja balansu, kā rezultātā meitene no 46 metru augstuma iegāzās ūdenī. 

Bērns kopā ar vecākiem un četriem vecvecākiem bija nesen uzkāpusi uz kruīza kuģa. Incidents noticis apmēram 17:00 pēc vietējā laika, taču kuģim no ostas bija ieplānots atiet plkst. 20:30, ziņo likumsargi.

Pēc kritiena bērns no ūdens izvilkts un nogādāts tuvākajā medicīnas iestādē, kur pasludināts par mirušu.

Notikšā aculiecinieki ziņo, ka meitenītes mamma Kimberlija no Indiānas štata ASV sirdsāpēs par notikušo esot kliegusi un skaļi brēkusi. 

"Mēs bijām tuvumā, tāpēc dzirdējām skaļus kliedzienus," pēc notikušā vietējam laikrakstam stāstījis kāds ceļotājs, kas arī atradies uz kruīza kuģa. "Šāda kliegšana nav salīdzināma ne ar ko citu..."

"Royal Caribbean" kruīza kuģa pārstāvji pēc notikušā izteikuši visdziļāko līdzjūtību ģimenei.

Reklāma
Reklāma

"Mēs esam līdz sirds dziļumiem sarūgtināti par traģisko indicentu un izsakām visdziļāko līdzjūtību ģimenei. Mūsu kruīza kuģa atbalsta komandas darbinieki ir gatavi atbalstīt ģimeni ar jebkādiem resursiem, kas nepieciešami. Respektējot ģimenes privātumu, notikušo incidentu turpmāk neplānojam komentēt," teikts paziņojumā.

Vietējā policija sākusi notikušā izmeklēšanu.

No portāla Jauns.lv