5 idejas aizraujošai vasarai kopā ar CENTRUM

Par godu CENTRUM e-veikala atvēršanai dalāmies piecās radošās idejās, kā veidot savu un bērna vasaru krāšņāku.

Lai šī vasara ir neaizmirstama!

FOTO: Shutterstock.com

Lai šī vasara ir neaizmirstama!

www.centrum.lv - tās ir kancelejas preces no Vācijas (birojam, skolai un vaļaspriekiem) par izdevīgām cenām, kā arī piegāde vienas dienas laikā. Sagādā visu nepieciešamo internetā, taupot dārgo laiku! Pēc tam to varēsi veltīt svarīgākām nodarbēm, piemēram, kopīgiem brīžiem ģimenes lokā.


Pasmaidi kā Emoji 

 

Nebēdnīgās dzelteno palaidņu sejiņas svin savu uzvaras gājienu pasaulē, liekot atmaigt pat cietākajām sirdīm. Emoji iekarojuši arī CENTRUM e-veikala plauktus, piepildot tos ar tematiskiem zīmuļiem, grāmatzīmēm, flomāsteriem, līmlapiņām, tāfeles magnētiem, šķērēm, dzēšgumjām, lineāliem, plastilīnu, zīmodziņiem - visu, kas nepieciešams ikviena draiskuļa skolas un mājas darbiem. Vai nedarbiem.


 


Tiem, kuri vēl pacietīgi gaida vasaras atvaļinājumu, darbā noderēs visaugstākās kvalitātes eikalipta biroja papīrs DOUBLE A ar videi draudzīgu ražošanas ciklu. Šis Everyday, Premium un Business klases papīrs e-veikalā pieejams dažādos - no 100 līdz 500 lpp. - iepakojumos. Nodrošini savu biroju ar papīra krājumiem! 


Progresīva pildspalva - telefona turētājs

Reklāma
Reklāma

Lai mācīties un strādāt būtu ērtāk un jautrāk, izgudrota inovatīva lodīšu pildspalva, kas vienlaicīgi pilda arī telefona turētāja funkciju. Mūsdienīgais mācību palīglīdzeklis e-veikalā pieejams trīs dažādās krāsās. Pamēģini, Tev iepatiksies!


Soma vasarīgiem piedzīvojumiem 
 

CENTRUM ir parūpējies, lai Tava atvase varētu braši iesoļot vasarā ar skaistu un stilīgu mugursomu, kas kalpos ne tikai mācībām nākamajā semestrī, bet arī ikdienas gaitām pa pilsētu, braucienam uz jūru vai laukiem ciemos pie vecmāmiņas. Somas šobrīd pieejamas ar patīkamu atlaidi; piecos krāšņos un dzīvespriecīgos dizainos - izvēlies mīļāko!


Maģisks bloknots radošām aktivitātēm

Mazā mākslinieka fantāzija ir jānodarbina arī vasaras brīvlaikā, vai ne? Šādam nolūkam lielisks būs mūsu jaunums - skiču gravīras bloknots Scratch paper. Bērns tajā varēs viegli un vienkārši gravēt zīmējumus, un viņa acu priekšā tie uzreiz iekrāsosies visos varavīksnes toņos.


Re, cik interesantas idejas nodarbēm rosina CENTRUM kancelejas preces! Pārējo tūkstotis un vienu lietu maziem un lieliem atradīsi www.centrum.lv, kur viss ir sakārtots pārskatāmās kategorijās vai arī - vienkārši ievadot kārotās preces nosaukumu meklētājā. Novēlam, lai vasara kopā ar CENTRUM ir saulaina, izdevusies un aizraujoša!