Akcija: Jauno pāru godināšana

Ģimene ir Latvijas spēks un pamats, ģimene ir laimes un mīlestības avots. Lai godinātu jaunās ģimenes, visu novembri norisināsies īpaša jauno pāru godināšanas akcija.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ikvienam jaunajam pārim, kurš mīlestības svētkus svinēs un laulību slēgs Rīgas pilsētas Ziemeļu dzimtsarakstu nodaļā Rūpniecības ielā 21, būs iespēja nofotografēties pie īpaši veidota vides objekta - uzraksta "Goda Ģimene". 

Izvietojot savu kāzu dienas foto sociālajos tīklos, aicina izmantot mirkļbirku #GodaĢimene un #LaiksBērniem. 


Vides objekts veidots valsts iniciatīvas "Goda Ģimenes gads" ietvaros. 

Mīlestības, sapratnes un savstarpējas cieņas pilnu kopdzīvi jaunajiem pāriem vēl valsts iniciatīva "Goda Ģimenes gads".

Reklāma
Reklāma

 

Par Latvijas Goda ģimenes gadu
Atzīmējot Latvijas valsts simtgadi, 2018. gads izsludināts par Goda ģimenes gadu. Gada moto: „Laiks bērniem! Latvija ceļā uz ģimenei draudzīgāko sabiedrību”. Latvijas Goda ģimenes gadā ir plānoti daudzveidīgi pasākumi, lai pateiktu paldies un godinātu ģimenes, kurās jau aug bērni, kā arī ir iecerētas aktivitātes, kas veicinātu sabiedrības izpratni par nepieciešamību kļūt par ģimenei ar bērniem draudzīgāku sabiedrību. Latvijas nākotne ir tiešā veidā atkarīga no tās bērniem, tāpēc ne tikai vārdos, bet arī darbos jāapliecina – laiks bērniem! Vairāk informācijas: https://www.laiksberniem.lv, Facebook.com/GodaGimenesGads, Instagram/GodaGimenesGads.