Mammamuntetiem.lv aicina speciālistus un vecākus uz tematiskajām vecāku sapulcēm

Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv ieviesusi jaunu tradīciju – regulāras tikšanās ar vecākiem, speciālistiem un dažādu institūciju pārstāvjiem, lai pārrunātu aktualitātes, kas skar ģimenes cilvēkus. Mērķis – apzināt konkrētus tematus, par kuriem organizācijai jāpārstāv vecāku intereses valstiskā līmenī, kā arī jāveic vecākus izglītojošs darbs. Oktobrī plānotas trīs sapulces par šādiem tematiem: “Ko vecāki arvien nezina par dzemdībām”, “Kāpēc man nesanāk audzināt bērnu bez pēriena?” un “ “Atbalsta iespējas pusaudžu vecākiem”.

FOTO: Shutterstock.com

Tuvākās vecāku sapulces:


- 9. oktobrī plkst. 17.00 - “Kāpēc man nesanāk audzināt bērnu bez pēriena?”, piedalās RSU Psihosomatiskās medicīnas un psihoterapijas klīnikas ārsts un docētājs Artūrs Miksons.
- 11. oktobrī plkst. 16.00 - “Vai viegli būt pusaudža vecākiem?”, piedalās "Papardes zieds" valdes priekšsēdētāja Iveta Ķelle.
- 16. oktobrī plkst. 16.00 - "Ko vecāki nezina par dzemdībām?", piedalās fizioterapeite Klaudija Hēla.


Vecāku sapulces notiek Mammamuntetiem.lv birojā Rīgā, Brīvības ielā 40 (birojs pagalmā). Pasākumos dalība ir bezmaksas, tie notiek brīvā gaisotnē – diskutējot un apspiežot aktualitātes un daloties pieredzē. Katrā sapulcē piedalās arī jomas eksperti. Jūsu viedoklis mums ir ļoti svarīgs, lai turpinātu uzsākto darbu un paplašinātu darbības jomas, kā arī pārstāvētu vecāku intereses dažādās institūcijās, darba grupās un veidotu ģimenēm draudzīgāku vidi. Gaidīsim ciemos!


Latvijas vecāku oganizācija "Mammamuntetiem.lv" dibināta 2009. gada sākumā kā interneta vietne - ģimenes portāls www.mammamuntetiem.lv -, taču, lasot un uzklausot vecāku stāstus, un, apjaušot, kādas ir Latvijas ģimeņu problēmas, redakcijas kolektīvs sāka iniciēt un īstenot dažādas sociālas un sabiedrības domas veidošanas kampaņas, projektus. Organizācijas misija ir Latvijas ģimeņu labklājības veicināšana, izglītošana un sabiedrības domas veidošana.

Reklāma
Reklāma

Lūgums informēt par savu dalību kādā no sapulcēm, rakstot fonds@mammamuntetiem.lv vai piesakies Facebook.com/mammamuntetiem. Plānotais pasākuma ilgums 2 stundas.


Rīko: Fonds Mammām un tētiem

Atbalsta: Sabiedrības Integrācijas Fonds, projekta 2018.LV/NVOF/DAP/MAC/040/32 ietvaros. #NVOFonds2018