Atsākas bezmaksas nodarbības vecākiem par bērnu veselību

"Aicinām vecākus ar bērniem oktobrī uz nodarbībām, kuras vadīs Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas speciālisti. Nodarbības organizē Ilgtspējīgas attīstības fonds Rīgas domes Labklājības departamenta projekta „Mēs par veselīgu Rīgu” ietvaros.

FOTO: Shutterstock.com

Ne vienmēr, vēršoties pie ārstiem slimību gadījumos, atliek laiks izrunāt visas neskaidrības, un arī internetā atrast patiesus un konkrētam gadījumam atbilstošus padomus nav vienkārši. Šīs nodarbības ir iespēja nepastarpināti, bez maksas saņemt saprotamas, uzticamas atbildes par bērnu veselību, saslimšanu profilaksi, veselības veicinošiem pasākumiem.


Nodarbības tiek organizētas brīvā gaisotnē - vecākiem ir  iespēja ne tikai klausīties ārstu prezentācijas, bet arī uzdot sev interesējošos jautājumus un iesaistīties diskusijās. Kamēr vecāki ir aizņemti lekcijās, bērni var piedalīties interaktīvās nodarbībās sociālā pedagoga pavadībā, spēlējot spēles un pildot tematiskus uzdevumus.

Nodarbības norisināsies sestdienās un darba dienās Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas telpās. Lai pieteiktos, vecāki aicināti zvanīt uz tālruni: 29187561 vai rakstīt e-pastu: vinnijapukaskola[at]gmail.com 

Nodarbības tiek īstenotas Eiropas Savienības Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2./16/I/021 „Mēs par veselīgu Rīgu – daudzveidīgi un pieejami veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi!” ietvaros.

Reklāma
Reklāma