Vāc ziedojumus VUGD darbiniekam, kuram konstatēts ļaundabīgs audzējs

Portālā ziedot.lv ievietots aicinājums palīdzēt Andrim Asupam, kurš ir bijis Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieks un kuram konstatēts ļaundabīgs audzējs. Līdzekļi nepieciešami medikamentu iegādei, kuri pastiprina ķīmijterapijas iedarbību.

FOTO: Shutterstock.com

Andrim no Vecumnieku novada ir 57 gadi. Pēc gariem darba gadiem, kas aizvadīti Rīgā, strādājot Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, Andris ir pārcēlies uz dzīvi laukos. Lauku dzīve, tāpat kā glābēja darbs, ir Andra sirdslieta. Glābēja darbu pārņēmis arī viens no diviem Andra dēliem, savukārt 14 gadus vecā meita ir bieža viešņa laukos, jo viņai ļoti patīk lauku dzīve, teikts mājaslapā.

Pēdējos divus gadus, kopš cīnās ar ļaundabīgu audzēju – zarnu vēzi, lauku dzīve ir Andra mierinājums un vieta, kur atgūt spēkus pēc pārciestajām operācijām un ķīmijterapijas kursiem.

Ārstu konsilijs nozīmējis turpmāk Andrim ārstēties lietojot valsts neapmaksāto medikamentu Avastin, kas pastiprina ķīmijterapijas iedarbību un var dot labāku atveseļošanos.

No labdarības koncertā «Vienoti par iespēju» saziedotajiem līdzekļiem Andrim jau apmaksātas 2 medikamentu devas 2765,96 eiro apmērā. Taču atlikušajiem 7 kursiem nepieciešami vēl 9680,86 eiro.

Reklāma
Reklāma

Zāles nepieciešamas ik pēc 2 nedēļām, viena kursa izmaksas 1382,98 eiro.

Rekvizīti ir pieejami ziedot.lv mājaslapā.