Kemerovas iedzīvotājs parāda video, kurā fiksētas pirmās ugunsgrēka minūtes kinoteātrī

Kemerovas iedzīvotājs Igors Vostrikovs "Instagram" tiešraidē uz sava monitora parādīja novērošanas kameru videoierakstus, kas bija izvietotas virs tirdzniecības centra "Ziemas ķirsis" kinoteātra zālēm. Vīrietis traģiskajā ugunsgrēkā zaudēja visu ģimeni - sievu, māsu un trīs bērnus.

Ekrānuzņēmums no video.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ekrānuzņēmums no video.

Tajos redzams, ka pēc ugunsgrēka sākuma zāles durvis bijušas atvērtas, bet no tā saucamās "sarkanās zāles" cilvēki neiznāk.

Vostrikovs nodemonstrēja, ka meitene, kura gājusi pa koridoru atver "sarkanās zāles" durvis, kur tobrīd rādīja animācijas filmu. Tajā brīdī cilvēki no citām zālēm sākuši nākt ārā koridorā un steigušies uz izeju.

15 sekundes pēc videoieraksta sākuma koridoru pārklāja melni dūmi. Redzams, ka cilvēki turpina pamest zāles, tomēr tas, kas notiek ar "sarkano zāli" nav skaidrs.

25.martā Kemerovas tirdzniecības centrā "Ziemas ķirsis" bērnu rotaļu istabā izcēlās ugunsgrēks, kas ātri izpletās pa visu ēkas stāvu. Pēc oficiāliem datiem bojā gāja 64 cilvēki, bet 41 no tiem bija bērni.

Video var redzēt ŠEIT

 

Reklāma
Reklāma

Sociālajos tīklos pazūd ģimenes fotogrāfijas
Vīrietis savā sociālo tīklu lapā nofilmējis video un stāsta, ka svešinieki uzlauzuši viņa sievas un māsas sociālā tīkla "Vkontakte" kontus un izdzēsuši no turienes gandrīz visas fotogrāfijas. Kaut kāda iemesla pēc fotogrāfijas pazuda arī no Igora mātes telefona. Vestrikovs uzskata, ka kāds paņēmis viņa mirušās sievas telefonu un sācis dzēst fotogrāfijas.

"Es vispār nesaprotu... Viss sākās ar to, ka vakar uzlauza manas sievas kontu sociālajā tīklā "VKontakte", no turienes izdzēsa visas fotogrāfijas. Atstāja tikai divus vecus albumus. Es tam sākotnēji nepievērsu uzmanību. Bet tagad arī manas mātes telefonā izdzēsa fotogrāfijas no "WhatsApp". Kas to vispār dara? Esmu šokā. Cilvēki, apstājaties! Ko jūs darāt? Mums ir bēdas. Es nezinu, kā jūs dēvēt," video saka Igors.

 

Informācija no portāla Kasjauns.lv