Kļūst populāra jauna mode: saderināšanās gredzenus tagad nomaina pīrsingi pirkstos

Cilvēku fantāzijai nav robežu - ļaudis izdomā arvien jaunus veidus, kā klasisko saderināšanās rituālu padarīt neparastāku un pārsteigt savu mīļoto. Tagad kļūst populāra jauna mode - ierasto saderināšanās gredzenu aizstāt ar pīrsingu pirkstā. Kā vēstī independent.co.uk, šis netradicionālais saderināšanās veids ir sāpīgs.

Foto no instargam konta. Laimīgi saderinājies.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no instargam konta. Laimīgi saderinājies.

Šie pīrsingi tiek ievietoti pirkstos īpašā veidā - viena daļa ar īpašu ierīci tiek implantēta zem ādas, savukārt otra daļa paliek virspusē. Šī procedūra ir sāpīga.


"Tie ir mūsu saderināšanās pīrsingi, kurus ielikām piektdien," sociālajā tīklā Instagram raksta kāds līgavainis, pievienojot foto ar savu un mīļotās roku, kuras grezno pīrsingi. 

 

 

 

 

 

 

Piercer by @volkanacimis #piercing #piercings #piercer #piercingideas #pierced #fingerpiercing #piercingfinger

A post shared by Volkan Acımış (@v.a.karsiyakatattoo) on

"Tas bija sāpīgi, bija asinis, taču tas patiešām ir tā vērts. Manuprāt, tā ir lieliska ideja, kas ienāca prātā manam draugam," saka laimīgā līgava.

 

Reklāma
Reklāma

 

Ooh Henry.. 12 years we've done this whacky piercing dance #elementtattooboz #bozeman #montana #fingerpiercing #singlepointpiercing #fuckingcool #piercings #dermalpiercing #dermal #badass #dermalanchor

A post shared by live laugh color (@kimrirosaluna) on

Šī mode kļūst arvien populārāka - nu jau Instagramā ir vairāk nekā 3400 fotogrāfiju, kurās cilvēki izrāda savas rokas ar saderināšanās pīrsingiem. Vēlies iedvesmoties? Meklē foto ar tēmturi #fingerpiercing

 

Very very unusual piercing