Bērnu zīmola Paade Mode sezonas izpārdošana - atlaides 70%

Šajā sestdienā, 3.martā, dodamies uz Paade Mode sezonas lielo izpārdošanu! Visiem izstrādājumiem 70% atlaide.

Paade Mode ir Latvijā radīts, mūsdienīgs bērnu apģērbu zīmols, kam raksturīgs augstās un ielu modes detaļu apvienojums, kas dēvējams arī par nepiespiesto luksusu vai moderno eleganci.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Paade Mode ir Latvijā radīts, mūsdienīgs bērnu apģērbu zīmols, kam raksturīgs augstās un ielu modes detaļu apvienojums, kas dēvējams arī par nepiespiesto luksusu vai moderno eleganci.

 

Šajā sestienā Paade Mode studijā Rīgā, Silmaču ielā 6, norisināsies ziemas sezonas izpārdošana. Visiem izstrādājumiem 70% atlaide. Merino vilnas džemperi, legingi un jakas, alpakas adījumi, kleitas un svārki, žaketes puišiem un meitenēm, un vēl, un vēl! Studijas darba laiks no 11:00 līdz 16:00.

 

 

paade mode bērnu apģērbu zīmols
Reklāma
Reklāma

Paade Mode ir mūsdienīgs bērnu apģērbu zīmols, kam raksturīgs augstās un ielu modes detaļu apvienojums, kas dēvējams arī par nepiespiesto luksusu vai moderno eleganci. Paade Mode ir dibināts 2011.gadā Latvijā, šis ir ģimenes vadīts uzņēmums, kas izaudzis par vienu no vadošajiem Ziemeļeiropas bērnu slow-fashion zīmoliem. 


Paade Mode Iedvesmu smeļas dabas parādībās un toņos, gadalaiku pārvērtībās, tās papildinātas ar mākslas, kultūras un arhitektūras dižākajiem piemēriem, kas kalpojuši par ideju apģērbu siluetiem un modeļiem. 


Izteiksmīgi audumu raksti un tekstūras, zemes toņi kombinēti ar košām un metāliskām krāsām. Augstvērtīgie Liberty audumi, portugāļu kokvilna, franču žakards, izsmalcināts lins, šifons un itāļu mežģīnes. Paade Mode kolekcijās vienmēr atradīsiet mežģīņu un maksi kleitas, detalizētus izšuvumus, dažādu toņu saspēli, sarežģītu piegriezumu mēteļus, izteiksmīgus adījumus, metāliskas detaļas, unikālas rotas un citus aksesuārus. Komforts, kas radīts, lai iedvesmotu bērna iztēli un izceltu viņa personību.