Iedvesmojoša laime: bez rokām un kājām dzimušais Niks Vujičičs kļuvis par daudzbērnu tēvu

Bez rokām un bez kājām dzimušais Niks Vujičičs (35), kurš kļuva slavens ar savu neiedomājami spēcīgo raksturu, turpina pārsteigt pasauli. Retas ģenētiskas slimības dēļ serbu izcelsmes austrālietis ir piedzimis bez visām četrām ekstremitātēm, tomēr tas viņam nav traucējis kļūt par dzīvespriecīgāko cilvēku pasaulē un vēl arī iedvesmot citus. Nu viņš kļuvis par daudzbērnu ģimenes galvu - Nika un viņa sievas Kanae Vujičiču ģimenē piedzimušas dvīnītes.

 

Niks Vujičičs ar sievu. (Foto: EPA)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Niks Vujičičs ar sievu. (Foto: EPA)

2017. gada 20. decembrī Nikam un Kanae piedzimušas divas meitiņas, un nu viņiem ir jau četri bērni: divi puikas un divas meitenes.


Lasi arī: 
Dzīvespriecīgākais cilvēks pasaulē – vīrietis bez kājām un rokām, un laimīgi precējies
Kad mans dēls raud, es viņu apskaut nevaru, tāpēc viņš apskauj mani. Par dzīves laimi stāsta vīrietis, kam nav roku un kāju


"Paldies visiem par jūsu lūgšanām un mīlestību. Mazās Olīvija un Ellija piedzima mammas dzimšanas dienā. 2,3 un 2,6 kg. Gan māmiņa, gan mazās jūtas labi. Paldies tev, Dievs," sociālajos tīklos ar priecīgo vēsti dalās Niks.

 

 

Tātad turpmāk Vujičiču ģimenē 20. decembris būs trīskārši svētki.

"No visām 365 gada dienām jūs izvēlējāties piedzimt tieši šodien, manā dzimšanas dienā. Ja atklāti, es par to sapņoju un lūdzu Dievu. Viņš mani sadzirdēja," drīz pēc dzemdībām savā Facebook lapā ierakstīja Kanae Mijahara.


Gaidāmais ģimenes pieaugums nebija nekāds noslēpums. Pirms mazo piedzimšanas vecāki apmeklēja publiskus pasākumus un par to, kā jūtas grūtniecības laikā, topošā māmiņa regulāri dalījās sociālajos tīklos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niks un Kanae apprecējās 2012. gadā. Kaut arī Niks piedzima bez rokām un kājām, viņš ir iemācījies peldēt, sērfot, lēkt ar izpletni un ar savu gribasspēku kļūt par paraugu miljoniem cilvēku visā pasaulē.

 

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

 

 

 

Niks Vujičičs ir dzimis 1982. gadā Melburnā serbu emigrantu ģimenē. Niks ir cilvēks ar īpašām vajadzībām, taču tas viņam nav traucējis apceļot visu pasauli, lasot motivācijas lekcijas miljoniem cilvēku, nopelnīt naudu, satikt savu mīlestību un nu jau kļūt arī par četru bērnu tēvu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informācija no ziņu portāla www.jauns.lv