Rīgā bezvēsts pazudis 8 gadus vecs zēns

Rīgā pazudis astoņus gadus vecs bērns, ziņo brīvprātīgo organizācija "Bezvests.lv".

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tiek vēstīts, ka astoņus gadus vecais Mihails Ribakovs nepārnāca mājās no 51. vidusskolas, kas atrodas Ķengaragā, Maskavas ielā 262. 

Skolotāji stāstījuši, ka stundas beidzās ap plkst.13. Puika nepalika pagarinātajā dienas grupiņā, bet līdz mājām viņš arī nenonāca. Puikas māte stāsta, ka pēc stundām pagarinātajā dienas grupiņā bija paredzēta pastaiga. Skolotāja skaitīja audzēkņus, bet Mihaila trūka, tāpēc viņa par to informēja viņa mammu. 

Skolas dežurants tikmēr norāda, ka redzējis, kā Mihails izgājis no skolas. 

Saņemot informāciju par bērna pazušanu, tika organizēti meklēšanas darbi, taču bez rezultātiem, zēna nekur neesot. 

Mihailam līdzi nebija telefona, jo vecāki vienmēr viņu veda uz skolu un vakarā nāca pakaļ. Šoreiz nezināmu iemeslu dēļ viņš nepalika uz pagarināto dienas grupu, un arī mājās viņa nav. Puikam nav mājas atslēgu, ar datorspēlēm viņš neaizraujas, draugu pagalmā viņam neesot, bet visi klasesbiedri pazušanas brīdī bija skolā. 

Reklāma
Reklāma

Māte skaidro, ka neviens no radiniekiem nevarēja viņu savākt. 

Līdzi puikam bija e-talons un melna mugursoma ar oranžām līnijām un mašīnītes aplikāciju. 

Pazīmes: 120 centimetri, tievs, gaiši, īsi mati. Bija ģērbies brūnā jakā ar dubulto kapuci (iekšpusē - pelēkā krāsā), melnās biksēs, kājās bija brūnas kurpes. Galvā armijas stila cepure ar salātzaļu oderi. 
 
"Visi, kuri ir redzējuši puisīti, vai zina viņa iespējamo atrašanās vietu, nekavējoties zvaniet policijai pa tālr.110 vai "Bezvests.lv" pa tālr.22084084," norāda brīvprātīgie.