Platforma Kurp.es palīgs ģimenei pasākuma izvēlē

Interneta vietnē Kurp.es ir iespēja atrast visus aktuālos publiskos pasākumus Rīgā un lielākajās norises vietās Latvijā – koncertzālēs “Cēsis”, “Gors”, “Lielais Dzintars” un citviet. 

Platforma Kurp.es palīgs ģimenei pasākuma izvēlē

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Interneta vietnē Kurp.es ir iespēja atrast visus aktuālos publiskos pasākumus Rīgā un lielākajās norises vietās Latvijā – koncertzālēs “Cēsis”, “Gors”, “Lielais Dzintars” un citviet. Pasākumus būs iespējams atlasīt pēc interktīvās kartes, datuma, pasākuma veida (seminārs, koncerts, pasākumi bērniem u.c.) un citiem kritērijiem.  


Kurp.es kā jaunradīts potenciāls produkts iekļuvis Radošo industriju biznesa inkubatorā, kā arī ieguvis galveno balvu Latvia Travel Tours rīkotajā ideju konkursā tūrisma attīstībai, kā arī piesaistījis inestīcijas no Latvia Tours. Tāpat ideja ar labiem panākumiem tikusi pārstāvēta arī konkursā “Radām novadam”, “Creative Business Cup” un citos. Cītīgākie pasākumu apmeklētāji un organizatori jau paspējuši atzinīgi novērtēt inovatīvo ideju, jo lapas sekotāju skaits ievērojami aug ar katru mēnesi.


Uzņēmuma radošā komanda cer, ka ar jauno lapas versiju izdosies piesaistīt gan vēl vairāk pasākumu entuziastu, gan “izvilkt no dīvāna” arī pašus kūtrākos. Tādēļ tūlīt pēc lapas palaišanas paredzēts sākt darbu arī pie tālākas funkciju attīstības, to starpā pie krievu un angļu valodas versijām, izplesties pa Latviju, kā arī iespējas sekot jau konkrētiem māksliniekiem un pasākumu organizatoriem. Šos jaunumus varam sagaidīt kurp.es lapā jau līdz šī gada beigām. 

Reklāma
Reklāma

Kurp.es platformai iespējams sekot līdzi arī sociālajos tīklos
Facebook https://www.facebook.com/kurpespasakumi/ 
Instagram https://www.instagram.com/kurp.es/