Mobilo telefonu neieguvusi pusaudze sarīko traci, kura atrisināšanai iesaista policiju

Rīgā, Ziepniekkalnā, vakar jaunu mobilo telefonu neieguvusi pusaudze sarīkojusi traci, kura atrisināšanā iesaistīta policija.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Īsi pirms pusnakts policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz Ozolciema ielu, kur iedzīvotāji ziņoja par trokšņošanu kaimiņu dzīvoklī. Izsaucēji stāstīja, ka caur sienu dzirdama kliegšana un meitenes raudāšana.

Policisti nekavējoties ieradās notikuma vietā, taču durvis vaļā neviens nevēra. Piezvanot pie durvīm, aiz tām bija dzirdama pusaudzes balss - meitene paskaidroja, ka mammas neesot mājās un palīdzība neesot nepieciešama. No meitenes noskaidrots mātes tālruņa numurs un sieviete sazvanīta.

Izrādījās, ka māte bija izgājusi izvest suni, tādēļ kārtības sargi sagaidīja sievieti kāpņu telpā. Kad māte pārnāca, viņa apstiprināja, ka ar meitu izcēlies konflikts. Sieviete stāstīja, ka meitai nesen sabojājies iepriekšējais tālrunis, kas iekritis tualetes podā, bet meita uzstājusi, ka vecā tālruņa vietā viņai esot nepieciešams jaunākais "Iphone" modelis. Kad māte atteikusi, sākusies histērija.

Vēlāk, kad policisti bija iegājuši dzīvoklī, arī meita apstiprināja mātes teikto. Sarunā ar policistiem 14 gadus vecā pusaudze bija mierīga un izskatījās nokaunējusies par radušos situāciju.
Kārtības sargi pārrunāja situāciju gan ar meitu, gan ar māti. Tāpat policisti pārliecinājās, ka dzīvoklis ir kārtīgs un tajā ir viss nepieciešamais skolnieces audzināšanai.
Policijas palīdzība vairs nebija nepieciešama. 

Reklāma
Reklāma