Brīnišķīga diena Ziemeļblāzmas Bērnu svētkos

4. jūnijā no plkst. 11.00 līdz 16.00 Ziemeļblāzmas parkā noritēs tradicionālie Bērnu svētki, kuru šīgada moto būs “Satiksimies brīnummežā”. 

Brīnišķīga diena Ziemeļblāzmas Bērnu svētkos

FOTO: Mammamuntetiem.lv

4. jūnijā no plkst. 11.00 līdz 16.00 Ziemeļblāzmas parkā noritēs tradicionālie Bērnu svētki, kuru šīgada moto būs “Satiksimies brīnummežā”. Lai gan svētkos neiztrūks jau par tradīciju kļuvušās radošās un izzinošās darbnīcas,  šogad tie solās būt īpaši aizraujoši, jo Mežsargs kopā ar labi pazīstamo dabas draugu Cūkmenu uz Brīnummežu būs atvedis muzikālā projekta Brīnumskapis varoņus. 


Bērnu svētki, kas Ziemeļblāzmas parkā notiks jau 109. reizi, kļuvuši par daudzu ģimeņu tradicionālajiem svētkiem, jo tajos ik gadu var izbaudīt gan jau iecienītas izklaides iespējas, gan ko jaunu un nebijušu. Tā būs arī šoreiz. Ikviens svētku apmeklētājs varēs izzināt Brīnummežu, bet, lai pilnībā atklātu tā burvību, uz svētkiem jādodas visai ģimenei - gan bērniem, gan viņu vecākiem, gan vecvecākiem. Pasākuma organizatori aicina šoreiz mājās neatstāt arī savus četrkājainos draugos, jo Brīnummežs gaida ikvienu, kurš pret to, tā iemītniekiem un ciemiņiem izturas ar cieņu. 


Jau tālajā 1908. gadā, kad rūpnieks un mecenāts Augusts Dombrovskis ar savu līdzgaitnieci un domubiedri Martu Rinku organizēja pirmos Ziemeļblāzmas bērnu svētkus, viņi vēlējās radīt svētkus visai ģimenei. Šo svētku pamatvērtību – nodrošināt iespēju vismaz vienu dienu gadā jēgpilni atpūsties visai ģimenei kopā -, saglabā arī šī brīža svētku organizatori.


Tāpēc ikviens, kuram ir vēlme piedalīties dažādās radošās un izzinošās darbnīcās, pārliecināties par savām sportiskajām spējām un orientēšanās prasmēm Ziemeļblāzmas parkā, baudīt Latvijas vadošo bērnu tautas deju ansambļu draudzības koncertu “Danču lustes Vasarsvētkos” un kopā ar Kaķīti Laķīti, mūzikas skolotāju Andri un citiem tēliem no bērnu mūzikas projekta Brīnumskapis dziedāt dziesmas un iet jautrās rotaļās, tiek laipni gaidīts Ziemeļblāzmas Bērnu svētkos. 

Reklāma
Reklāma

Ieeja pasākumā būs bez maksas!