Bērni arī Tavā darbā. Kā organizēt dienu bērniem "Darbā bērni"

Lai veicinātu ģimenei draudzīgas darba kultūras attīstību Latvijā, kā arī palīdzētu uzņēmumiem sekmēt savu darbinieku lojalitāti, arī šogad tiek īstenota iniciatīva “Darbā bērni”.

Bērni arī Tavā darbā. Kā organizēt dienu bērniem Darbā bērni

FOTO: Shutterstock.com

Lai veicinātu ģimenei draudzīgas darba kultūras attīstību Latvijā, kā arī palīdzētu uzņēmumiem sekmēt savu darbinieku lojalitāti, arī šogad tiek īstenota iniciatīva “Darbā bērni”. Tāpēc ikviens Latvijas uzņēmums, liels vai mazs, ir aicināts iesaistīties, iedvesmoties vienkāršām idejām, kas palīdzēs radīt ģimenei draudzīgu vidi uzņēmumā, kā arī 1.jūnijā, Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā rīkojot dienu “Darbā bērni”.

“Darbā bērni” dienas organizēšana uzņēmumiem izdosies veiksmīgāk un bez liekām raizēm, iedvesmojoties no pārbaudītām idejām un izmantojot citu uzņēmumu pieredzē gūtās atziņas. Šī iemesla dēļ ir radīta īpaša rokasgrāmata. 

Sagatavotajā rokasgrāmatā atradīsiet vienkāršus un praktiskus ieteikumus, kā rīkot “Darbā bērni” dienu, citu uzņēmumu atziņas dienas rīkošanā un darbinieka un uzņēmuma ieguvumus no tās. Rokasgrāmatu meklē ŠEIT!

Reklāma
Reklāma