Ieva Ilvesa laidusi pasaulē dēliņu Hansu Hendriku

Šorīt bijusī Igaunijas pirmā lēdija Ieva Ilvesa laidusi pasaulē kaimiņvalsts eksprezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa dēlu Hansu Hendriku. 

Jaunie vecāki gredzenus mija šī gada paša sākumā - 2.janvārī.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunie vecāki gredzenus mija šī gada paša sākumā - 2.janvārī.

Par priecīgo notikumu saviem sekotājiem Ieva paziņoja sociālajā tīklā "Facebook", sakot, ka dēliņš pāra ģimenei pievienojās šorīt agri no rīta. "Mēs visi jūtamies lieliski!" teic Ieva, novēlot visiem gaišu un mīlestības pilnu Adventes laiku. 

Kā zināms, Ieva un Tomass Hendriks Ilvesi gredzenus mija šā gada 2.javārī. Igaunijas prezidenta tagadējā sieva ir Latvijas Aizsardzības ministrijas Nacionālās kiberdrošības politikas koordinācijas nodaļas vadītāja. Viņa ir strādājuši dažādās institūcijās ārlietu un drošības politikas jomā Latvijā un NATO, pievēršoties drošības, demokrātijas un cilvēktiesību jautājumiem.

Ilvesai šīs ir pirmās laulības, savukārt Ilvesam - trešās. Ilvesam no pirmās laulības ar amerikāņu psiholoģi Meriju Buloku ir 1987. gadā dzimis dēls Lūkass Kristjans un meita Jūlija, kas dzimusi 1992.gadā. Savukārt ar otro sievu Evelīnu viņam dzimusi 13 gadu vecā meita Kadrija. Toties Ievai Ilvesai no iepriekšējām attiecībām ir 14 gadu vecs dēls Ralfs Pundurs un trīs gadus veca meita Izabella. Tagad Ilvesi pasaulē sagaidīja savu pirmdzimto. 


 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv