Aicina uz ikgadējo auto bezmaksas Servisa dienu visā Latvijā

Autovadītāji tiek aicināti no 5.oktobra līdz 14. oktobrim Rīgā un lielākajās Latvijas pilsētās uz bezmaksas automobiļu pārbaudēm, kurā autovadītājiem būs iespēja noskaidrot vai viņu automobiļiem pilnvērtīgi darbojas visas drošības sistēmas, to elektroapgāde.

Bezmaksas pārbaudēs visās pilsētās tiks veikta auto elektronikas un drošības sistēmu diagnostiska, varēs novērtēt riepu stāvokli, veikt nepieciešamo riepu spiediena korekciju, lampu gaismas stara novērtējumu.

FOTO: Shutterstock.com

Bezmaksas pārbaudēs visās pilsētās tiks veikta auto elektronikas un drošības sistēmu diagnostiska, varēs novērtēt riepu stāvokli, veikt nepieciešamo riepu spiediena korekciju, lampu gaismas stara novērtējumu.

Paralēli tiks pārbaudīta arī lukturu darbība un to regulējums, kā arī riepu atbilstība. Pasākuma laikā interesenti aicināti uzdot jautājumus kvalificētiem auto aprūpes speciālistiem un gūt informāciju par mūsdienīgu auto diagnostiku, apkopi un uzturēšanu.

„Vēlamies aicināt autovadītājus aizdomāties, cik kvalitatīvu un atbilstošu aprūpi mūsu auto saņem ikdienā. Tēma ir aktuāla katru gadu iestājoties tumšajam laikam, jo aizvien biežāk mūsdienu automašīnu kvalitatīvai apkopei nepieciešamas īpašas diagnostikas iekārtas un pateicoties šādām pārbaudēm, autovadītāji ziemā var justies droši, jo būs pārliecināti, ka to automobiļi darbojas pilnvērtīgi, kā arī uzzinās kam jāpievērš uzmanība dodoties uz servisu” stāsta DBS Autoskolas direktors Jānis Vanks.

Bezmaksas pārbaudēs visās pilsētās tiks veikta auto elektronikas un drošības sistēmu diagnostiska, varēs novērtēt riepu stāvokli (protektora atlikums, ražošanas gads u.c.), veikt nepieciešamo riepu spiediena korekciju, lampu gaismas stara novērtējumu u.c.

Automašīnu bezmaksas pārbaudes notiks no plkst. 11.00 līdz 18.00:

  • 5. oktobris TC ”Alfa” Brīvības gatve 372, Rīga
  • 6. oktobris Jelgavā CSDD (Satiksmes iela 2a) un Statoil DUS (Brīvības bulv.1)
  • 7. oktobris Liepājā CSDD (Brīvības iela 148) un Statoil DUS (Cukura iela 3)
  • 12. oktobris Valmiera CSDD (Eduarda Lācera iela 3) un Statoil DUS (Ausekļa iela 26)
  • 13. oktobris Daugavpils CSDD (Kraujas iela 3) un Statoil DUS (Ventspils iela 28)
  • 14. oktobris TC “Spice” Lielirbes iela 29, Rīga
Reklāma
Reklāma


Par DBS: Drošas Braukšanas Skola darbojas kopš 2005. gada un ir vienīgā šāda tipa skola, kas sagatavo B un citu kategoriju vadītājus, apmāca profesionāļus, māca drošu braukšanu, kā arī piedāvā ekonomiskas un videi draudzīgas braukšanas apmācības autoparkiem. DBS kopā Bosch Car Service jau trešo gadu organizē akcijas par automašīnu tehnisko stāvokli, vēršot uzmanību uz drošību.