Ja tev ir lieks velosipēds vai skritulenes, ziedo bērniem, kas mīt krīzes centros

Krīzes centros un trūcīgās ģimenēs aug apdāvināti un sirsnīgi un, bērni. Viņiem nav bijusi iespēja piedzīvot to, kas katram no mums saistās ar ikdienišķu vasaras brīvlaika dienu.  

Kā viņiem palīdzēt? Dod iespēju baudīt jauku vasaru, aktīvu atpūtu, nodarbības  svaigā gaisā, skaistus mirkļus, smieklus un priekus.

FOTO: Shutterstock.com

Kā viņiem palīdzēt? Dod iespēju baudīt jauku vasaru, aktīvu atpūtu, nodarbības svaigā gaisā, skaistus mirkļus, smieklus un priekus.

Tie ir cilvēki, kas tikai sapņo par riteņbraukšanas sacensībām ar pagalma draugiem, skrituļslidošanas pēcpusdienu ar vecākiem, brīvdienu izbraucienu uz zoodārzu. 

Ja tev ir lieks un  neizmantots divritenis vai trīsritenis, skrejritenis, līdzsvara ritenis, skrituļslidas, skrituļdēlis vai jebkāds cits bērniem un juniešiem piemērots pārvietošanās rīks, vari iepriecināt “Krīze centrā bērniem un sievietēm “Māras centrs”” iedzīvotājus. 

Ja tev ir iespēja atbalstīt kādu braucienu vai ekskursiju, piedāvājot transportu, iesaistoties finansiāli vai citā veidā, ar lielu pateicību pieņemsim piedāvājumu. 


Lai vienotos par praktisko pusi, zvani Laurai pa tālruni 26337921.  

Reklāma
Reklāma