Šausmas! Briseles lidostā nogrand divi sprādzieni; ziņo par 11 bojāgājušiem

Beļģijas galvenajā un lielākajā starptautiskajā lidostā, Zaventemas lidostā, otrdienas rītā nogranduši divi sprādzieni, kuros pēc neoficiālām un pretrunīgām ziņām dzīvības zaudējuši 11 cilvēki un 25 ievainoti. Briseles lidostas vadība pavēstījusi, ka otrdien tiek atcelti visi ienākošie un izejošie reisi un viss lidostas komplekss pārtrauc darbu.

Sprādzieni Beļģijas lielākajā lidostā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sprādzieni Beļģijas lielākajā lidostā.

 

 

Aculiecinieku fotogrāfijās ir vērojama visai liela postaža, kas paveras vienā no Briseles lidostas termināliem, no kura ceļas, dūmi, izsisti logi, grīda, kas noklāta ar griestu plātnēm, policija, pārbiedētie cilvēki. Pagaidām nav ziņu, vai tas ir terora akts vai vainojama kāda tehniska lieta, norāda Latvijas Radio korespondente Briselē Ina Strazdiņa.

 

Beļģijas mediji vēsta, ka cilvēki no Zaventemas lidostas ir evakuēti, raksta BBC un Reuters". Apturēta dzelzceļa satiksme uz lidostu. Izskan ziņas, ka ir apturēta aviosatiksme uz un no Zaventemas. Pagaidām ir pretrunīgas ziņas, kur tieši sprādziens noticis – viena informācija vēsta, ka tas noticis pie aviokompānijas „American Airlines” kasēm, taču šīs ziņas nav apstiprinātas.

Reklāma
Reklāma

 

Notiekošā teksta tiešraidei vari sekot ŠEIT!

Avots: www.lsm.lv