Veselus matus, nagus un ādu ar pašdarbību neiegūt

Kopš civilizācijas pirmsākumiem sievietes vienmēr pielikušas milzu pūles, lai padarītu skaistākus matus, ādu un nagus. Senos laikos matu kuplumam galvā smērēja lauvas taukus, ādu iezieda ar krokodilu izkārnījumu smēri, bet nagu veselībai lietoja tik dārgo zeltu. Arī mūdienās, kad kosmetoloģija piedāvā teju visus iespējamos līdzekļus, skaistuma eleksīrus joprojām daudzas sievietes gatavo pašas – matos nebaidās smērēt sīpolu sulu, nagus mērcē jodā, bet ādai klāj virsū visdažādākos pārtikas produktu maisījumus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Visas šīs pūles diemžēl ne vienmēr dod apmierinošu rezultātu ilgtermiņā. Grūtniecība un bērna barošanas laiks, hormonālās svārstības vai menopauze, stress, dažādi uztura paradumi var būtiski ietekmēt arī sievietes matu, ādas un nagu izskatu. 


Lai gūtu pārliecinošus rezultātus ilgtermiņā, pašdarbību labāk likt pie malas un uzticēties ekspertu kompetencei. Latvijas zinātnieki nesen radījuši jaunu, tieši matiem, nagiem un ādai domātu uztura bagātinātāju Beautynol, kas apvieno 21 vērtīgu vitamīnu un minerālvielu kompleksu.

 


Sastāvā unikāli tropu augi
Produkta sastāvā esošās dabiskās vielas pa asinsriti aizceļo uz ādas dziļākajiem slāņiem, matu saknēm un nagiem. Iegūstot skaistākus matus, nagus un ādu, uzlabojas izskats, sieviete var justies labāk un pārliecinātāk.


Beautynol unikālā sastāvdaļa ir eksotisko tropu augļu pitangas un guavas ekstrakti, kas papildināti ar tādiem dabas dziedniecības līdzekļiem kā nātres sakņu, bambusa lapu, granātābolu, gotu kolas un zaļās tējas ekstraktiem.


Novatoriska formula
Beautynol izceļas arī ar unikālu, novatorisku formulu - sēru saturošām aminoskābēm metionīnu un cisteīnu, kas ir atbalsts matu vitalitātei un augšanai. 

Reklāma
Reklāma


Beautynol sastāvā ir arī cinks - viens no svarîgâkajiem mikroelementiem, kas nodroðina arî matu augðanu. Ja cinka ir par maz, mati aug blāvi un nespēcīgi. Savukārt pievienotais varš veicina normālu ādas un matu pigmentāciju, tai skaitā sekmē to, lai mati nesāk priekšlaicīgi sirmot. 


Jaunajā produktā ir arī vitamīni B1, B5, B7 un B12. Lai iegūtu vislabāko efektu, Beautynol ieteicams lietot kursa veidā:

 

Nagu veselībai 1-2 mēneši, palīdzēs cinks un selēns
Ādas veselībai 2-3 mēneši, palīdzēs B un A vitamīni, cinks, jods
Matu veselībai 3-6 mēneši, palīdzēs selēns, cinks, vitamīns B7

 

Plašāku informāciju meklē un lasi šeit.