Pavasaris kavējas. Nedēļas nogalē gaidāms lietus un slapjš sniegs

Šonakt naktī gaisa temperatūra Ainažos pazeminajusies līdz -6 grādiem, bet jau no rīta visā valstī mākoņu kļuvis vairāk, tāpēc daudzviet kļuvis siltāks un gaisa temperatūra lielākoties +1..-2 grādu robežās, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Nedēļas nogalē vietām gaidāms pat slapjš sniegs.

FOTO: Shutterstock.com

Nedēļas nogalē vietām gaidāms pat slapjš sniegs.

 

 

Dienas laikā Kurzemē debesis bieži skaidrosies un uzspīdēs saule, citviet mākoņu būs vairāk, bet Latgalē saglabāsies pārsvarā apmācies laiks un pēcpusdienā brīžiem nedaudz līs, liecina prognozes.

Pūtīs lēns ziemeļaustrumu vējš.

Maksimālā gaisa temperatūra +2..+7 grādi.

Rīgā no rīta debesis vēl lielākoties būs mākoņainas, bet dienas gaitā tās brīžiem skaidrosies un parādīsies saule. Nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns ziemeļaustrumu vējš. Maksimālā gaisa temperatūra ap +5..+6 grādiem.

Reklāma
Reklāma

 

Nedēļas nogalē teritorijai pāri virzīsies zema spiediena ieplaka ar fronti, kas atnesīs jaunus nokrišņus - līs, austrumos iespējams arī slapjš sniegs.

Pūtīs lēni līdz mēreni vēji, bet gaisa temperatūra naktīs joprojām pieturēsies +2...-2° robežās, tomēr atsevišķās naktīs, debesīm skaidrojoties, tā var pazemināties līdz -4...-6°, savukārt dienā nedēļas sākumā gaisa temperatūra sasniegs +3...+8°, turpmākajās dienās vien +2...+6°.