Beidz izdot leģendāros bērnu žurnālus Zīlīte un Ezis. Abonenti varēs atgūt naudu

Latvijas Pasts ir saņēmis informāciju, ka izdevējs SIA Zaļais Circenis nolēmis pārtraukt izdot žurnālus "Zīlīte" un "Ezis", tāpēc klienti aicināti vērsties ar iesniegumu pie izdevēja, lai atgūtu samaksāto abonēšanas maksu.

Attēls no izdevniecības Zaļais Circenis mājas lapas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Attēls no izdevniecības "Zaļais Circenis" mājas lapas

Žurnāls Zīlīte iznāca kopš 1958.gada, bet žurnāls Ezis - kopš 1991.gada. Žurnāla Zīlīte redaktori laika gaitā bijuši Inese Spura, Daina Oliņa, Jānis Baltvilks, Māris Rungulis un Andris Piterāns. Savukārt žurnāla Ezis redaktori bijuši Māris Rungulis un pēcāk - Māra Cielēna.

Izdevniecības izpilddirektore Liene Jaudzema aģentūrai LETA norādījusi, ka šāds lēmums pieņemts finansiālu apsvērumu dēļ. Pēdējais žurnāla numurs iznācis janvārī. 


Klienti tiek aicināti vērsties ar iesniegumu par abonēšanas maksas atmaksu izdevumiem Zīlīte un Ezis pie izdevēja SIA Zaļais Circenis (e-pasta adrese: redakcija@ziliteunezis.lv; kontakttālrunis: 67 702 302; Biroja adrese: Tallinas iela 40, Rīga, LV-1001). Iesniegumā jānorāda tālruni un atmaksas veidu (konta numuru vai naudas pārvedumu). Iesniegumu var nodot arī jebkurā Latvijas Pasta nodaļā vai sūtīt elektroniski uz info@pasts.lv.

Reklāma
Reklāma