Seminārs “Bērni un vecāki digitālo tehnoloģiju pasaulē”. Piesakies!

Informācijas un komunikāciju tehnoloģijas kļuvušas par mūsu ikdienas neatņemamu sastāvdaļu un nākotnē, iespējams, ieņems aizvien nozīmīgāku vietu mūsu dzīvē. Šobrīd tās mums piedāvā jaunas iespējas un liek saskarties ar izaicinājumiem, par kuriem vēl pirms desmit gadiem nespējām pat iedomāties.

Semināra tēma – “Bērni un vecāki digitālo tehnoloģiju pasaulē.” Seminārs notiks 19. martā LU HZF Lielajā zālē, Visvalža ielā 4a.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Semināra tēma – “Bērni un vecāki digitālo tehnoloģiju pasaulē.” Seminārs notiks 19. martā LU HZF Lielajā zālē, Visvalža ielā 4a.

 

Nereti gadās, ka jaunās paaudzes tehnoloģijās ir zinošākas par saviem vecākiem, tomēr Ph. D. Reynaldo Rivera no Itālijas ir pārliecināts, ka ir ļoti svarīgi, lai vecāki mācītos pielāgoties mūsdienu digitālajai realitātei un spētu pareizi palīdzēt bērniem labāk tajā orientēties. Viņa vadītās starptautiskās NVO InterMedia Social Innovation paspārnē tapis projekts Interaxion, kura mērķis ir izglītot jauniešus, skolotājus un vecākus par atbildīgu jauno tehnoloģiju lietošanu. Projekts ar panākumiem īstenots Itālijā, Spānijā un Latīņamerikas valstīs. Pavisam drīz Reynaldo Rivera būs Latvijā un dalīsies savā pieredzē Ģimenes seminārā, ko jau sesto gadu pēc kārtas organizē “Kultūras un Izglītības biedrība (KIB)”.

Ph. D. Reynaldo Rivera no Itālijas ir pārliecināts, ka ir ļoti svarīgi, lai vecāki mācītos pielāgoties mūsdienu digitālajai realitātei un spētu pareizi palīdzēt bērniem labāk tajā orientēties.

Semināra tēma – “Bērni un vecāki digitālo tehnoloģiju pasaulē.” Seminārs notiks 19. martā LU HZF Lielajā zālē, Visvalža ielā 4a. Aicināti visi interesenti, bet jo īpaši, vecāki un skolotāji. Gaidīti būs arī vecāki ar mazākām atvasēm, kuru pieskatīšanu semināra norises laikā uzņemsies semināra brīvprātīgās auklītes.

Reklāma
Reklāma

 

Pieteikšanās semināram, rakstot uz riva@riva.lv vai zvanot pa tālruni 67 32 50 80.

Sīkāka informācija www.riva.lv