Iespēja rīdziniekiem – lekcijas par veselīgu uzturu un sporta nodarbības

Ar Rīgas domes Labklājības departamenta atbalstu rīdziniekiem arī šogad ir iespēja bez maksas apmeklēt uztura speciālistu un fizioterapeitu lekcijas, kā arī piedalīties fitnesa treniņos. 

FOTO: Shutterstock.com


Veselīgs uzturs un fiziskās aktivitātes ir mūsu enerģijas avots pat vissīkākajiem dzīvības procesiem. Ja uzņemtais un organisma fizioloģiskajos procesos patērētais enerģijas daudzums nav līdzsvarā, tiek traucētas vitāli svarīgas organisma funkcijas, piemēram, vielmaiņas procesi un imūnsistēmas darbība, tādējādi ietekmējot arī cilvēka garīgās un fiziskās darbspējas.  


Ikdienas enerģijas patēriņš un vielmaiņas intensitāte vislabvēlīgāk tiek ietekmēta tad, ja sabalansēts uzturs ar pietiekamām fiziskajām aktivitātēm iet “roku rokā” - tādēļ nodarbības notiek par abām šīm tēmām, lai ikvienam rīdziniekam ir iespēja klātienē no pieredzējušiem speciālistiem uzzināt: kā ar efektīviem, bet vienkāršiem paņēmieniem pārtiku un fiziskos vingrinājumus pārvērst enerģijas un spēka „donorā”; kā panākt, lai darba procesā varētu iegūt vairāk enerģijas; kā vairot dzīvesprieku un attīrīt savu organismu, kā arī daudz citus vērtīgus ieteikumus, kas noderēs ikdienā visa mūža garumā.

 

Lekcija par veselīgu, sabalansētu uzturu, kā arī fizioterapeita ieteikumi

Mūsu fizioloģiskie procesi un gremošanas sistēmas nozīme veselības saglabāšanā un slimību simptomu novēršanā; sabalansēts uzturs, produktu uzturvērtības un  uzturvielu attiecība pārtikā; fizioterapeita ieteikumi kustību un balsta aparāta sistēmas uzlabošanai (īpaši sēdoša darba veicējiem).

Nodarbību norises datumi: 17. februāris; 9. marts; 30. marts; 13. aprīlis; 11. maijs.

Norises laiks: 19.00-20.30

Norises vieta: „Days hotel” konferenču zālē, Brīvības ielā 199

 

 

Reklāma
Reklāma

Treniņš - fitnesa nodarbība

Treniņš ar ļoti iedarbīgiem vingrinājumiem, lai stiprinātu stāju un attīstītu dziļo ķermeņa muskulatūru, kā arī atslogotu tās ķermeņa daļas, kas sēdoša darba vai mazkustīguma ietekmē negatīvi tiek ietekmētas visvairāk.

Nodarbību norises datumi: 18.februāris; 10.marts; 31.marts; 14.aprīlis; 12.maijs

Norises laiks: 19:30-20:30

Norises vieta: Fitnesa klubs „Veselības fabrika” Brīvības gatvē 214M (pretim „Days hotel”, otrā ceļa pusē)

 


Lai pieteiktos lekcijām un nodarbībām, lūdzam zvanīt pa tālruni 29467859 vai rakstīt uz e-pastu: aveseliba@inbox.lv, jo vietu skaits ir ierobežots!

Veselība – tai jābūt spēcīgākajai motivācijai, lai mainītu vai uzlabotu savus ikdienas paradumus, kas būs lielisks ieguldījums ilgtermiņā! 

 

Vairāk informācijas par veselības veicināšanu un aprūpi Rīgas pilsētā iespējams uzzināt arī mājas lapā www.veseligsridzinieks.lv.