Skaistuma padomi, kā bez stresa sapucēties randiņam

Ja randiņu, īpaši pirmo, esi atlikusi uz brīvdienām, tad skaistumkopšanas procedūras jāsāk jau pirmdien! Tā bez trakas steigas paspēsi visu uzfrišināt un X-dienā izskatīties perfekti.

Sagatavojies svarīgajam notikumam laikus

FOTO: Shutterstock.com

Sagatavojies svarīgajam notikumam laikus

Pirmdiena - Pedikīrs 
Kāpēc šodien? Šīs procedūras efekts ir visilgstošākais. Izmēģini aparātpedikīru. Tas aizņems daudz mazāk laika nekā klasiskais, un rezultāti tevi iepriecinās. Ja baidies, ka līdz brīvdienām laka nolups, nagu krāsošanu vari atlikt uz nedēļas vidu, piemēram, ceturtdienu. 
 

Otrdiena - Ķermeņa pīlings 
Kāpēc šodien? Ja esi ieplānojusi lietot pašiedeguma krēmu, labāku efektu panāksi, ādu iepriekš sagatavojot. Attīrot to no atmirušajām šūnām, nodrošināsi līdzekļa vienmērīgu pārklājumu. Īpašu uzmanību pievērs elkoņiem, ceļgaliem, pēdām un plaukstām. 


Trešdiena - Kosmetologa apmeklējums 
Kāpēc šodien? Principā, ja āda nav problemātiska, to var ieplānot arī uz piektdienu. Bet poru tīrīšanu tomēr labāk veikt trīs dienas pirms randiņa, lai pārietu šai procedūrai raksturīgais nelielais apsārtums un kairinājums. Vakarā uzklāj pašiedeguma krēmu (seju pagaidām neaiztiec). Tā līdz sestdienai tev būs iespēja koriģēt izveidojušās švīkas un pleķus. 
 

Ceturtdiena - Vaksācija 
Kāpēc šodien? Ja uztaisīsi ātrāk, āda, protams, vēl būs gluda, taču jau parādīsies daži matiņi, kas pirms randiņa būs jāizrauj ar pinceti. Veicot vaksāciju divas dienas pirms tikšanās ar sapņu princi, āda būs pilnīgi gluda, un pāries arī kairinājums. 
 

Piektdiena - Manikīrs un uzacu korekcija 
Kāpēc šodien? Atstājam šīs procedūras uz pēdējo dienu, jo tām ir visīsākais efekts. Citādi nagu laka var nolupt, bet uzacis atkal jārausta pēc divām, trim dienām.  
 

Reklāma
Reklāma

X-diena! 
Beidzot tā ir klāt! Tev atliek tikai izveidot frizūru un uzkrāsoties. Un tagad iedomājies, kā tu plosītos, ja visu ieplānotu uz pēdējo dienu?! 

 

Avots: Kasjauns.lv