Valsts svētku nedēļā daudzbērnu ģimenes varēs braukt ar vilcienu, maksājot tikai pusi no biļešu cenas

No 16. līdz 22. novembrim AS "Pasažieru vilciens" daudzbērnu ģimenēm piedāvā iespēju iegādāties vienreizējās braukšanas biļetes ar 50 procentu atlaidi, informē uzņēmuma pārstāve Sabīne Ozoliņa. 

Šī ir pirmā, taču ne pēdējā reize, kad PV piedāvā braukšanas maksas atvieglojumus noteiktā laika posmā un konkrētām pasažieru grupām.

FOTO: Shutterstock.com

Šī ir pirmā, taču ne pēdējā reize, kad PV piedāvā braukšanas maksas atvieglojumus noteiktā laika posmā un konkrētām pasažieru grupām.

Atlaides braucieniem ir iecerētas kā dāvana uzņēmuma klientiem Latvijas Neatkarības proklamēšanas dienā, kā arī lai popularizētu PV pakalpojumus un aicinātu Latvijas iedzīvotājus aktīvāk izmatot vilcienu pasažieru satiksmi. Akcija darbosies visā Latvijā. Lai iegādātos biļeti ar svētku nedēļas atlaidi, jāuzrāda pase, kurā norādīti bērni, vai Goda ģimenes "3+ Ģimenes karte" un personu apliecinošs dokuments.

50 procentu atlaide tiek piemērota visai ģimenei (mamma, tētis un bērni), kādam no vecākiem uzrādot pasi ar ierakstītiem bērnu vārdiem vai uzrādot Latvijas Goda ģimenes apliecību un personu apliecinošu dokumentu. Jāatgādina, ka ar jēdzienu "bērns" tiek domāts ģimenes loceklis līdz 18 gadu vecuma sasniegšanai. 50 procentu atlaide tiek piemērota arī bērniem, uzrādot Latvijas Goda ģimenes apliecību kopā ar dokumentu (skolēna apliecību; ISIC u.c.).

50 procentu atlaidi var izmantot arī tikai pieaugušais (mamma vai tētis), uzrādot pasi vai Latvijas Goda ģimenes apliecību un personu apliecinošu dokumentu. Ja nav Latvijas Goda ģimenes apliecības, tad pasē jābūt minētiem vismaz trim bērniem līdz 18 gadu vecumam. Papildu šīm vilciena biļešu atlaidēm PV piedāvā apmeklēt Dzelzceļa muzejus Rīgā un Jelgavā. Ar VAS "Latvijas Dzelzceļš" atbalstu, svētku nedēļā uzrādot daudzbērnu ģimenes vilciena biļeti, ieeja muzejos būs bez maksas. 

Reklāma
Reklāma