Piesakies izglītības programmai Iespējamā misija

Šodien sākas pieteikšanās izglītības programmā Iespējamā misija, kuras ietvaros mērķtiecīgi un zinoši augstskolu pēdējā kursa studenti, absolventi un jaunie profesionāļi aicināti kļūt par iedvesmojošiem skolotājiem un nākotnes līderiem, kuri īsteno pozitīvas pārmaiņas izglītībā, lai Latvijas nākamie simts gadi būtu gudrības gadi.

Līdztekus darbam skolā dalībnieki intensīvi mācās, lai attīstītu savas pedagoģijas zināšanas un līderības prasmes, kā arī saņem profesionālu atbalstu, kas ir īpaši svarīgs jaunam skolotājam.

FOTO: Shutterstock.com

Līdztekus darbam skolā dalībnieki intensīvi mācās, lai attīstītu savas pedagoģijas zināšanas un līderības prasmes, kā arī saņem profesionālu atbalstu, kas ir īpaši svarīgs jaunam skolotājam.

 

Iedvesmot nākamajiem simts un augt kopā
Tuvojas Latvijas simtgade. Mūsu valsts attīstās un arvien pieaug pieprasījums pēc jaunām prasmēm un zināšanām. Mēs aicinām augstskolu absolventus pieteikties kļūt par skolotājiem jau šodien, lai iedvesmotu skolēnus atklāt dabaszinātnes, vairāk lasīt un patiesi ieinteresētu mācību procesā, jo tieši izglītoti un mācīties griboši jaunieši ir mūsu valsts nākotne.

 

Iespējamās misijas dalībnieki divus gadus strādā par pilna laika skolotājiem un pasniedz savai izglītībai atbilstošus mācību priekšmetus kādā no Latvijas skolām. Līdztekus darbam skolā dalībnieki intensīvi mācās, lai attīstītu savas pedagoģijas zināšanas un līderības prasmes, kā arī saņem profesionālu atbalstu, kas ir īpaši svarīgs jaunam skolotājam. Papildu skolotāja algai Iespējamās misijas dalībnieki saņem mācību stipendiju, kuras mērķis ir ļaut jaunajiem skolotājiem strādāt samērīgu slodzi, lai mācītos Līderības attīstības programmā. Pēc programmas absolvēšanas dalībnieki iegūst tiesības turpināt darbu skolā, tādējādi paplašinot savu ietekmi izglītības jomā.

 

Piesakies dalībai programmā
Pieteikties Iespējamai misijai var aizpildot pieteikšanās anketu mājas lapā piesakies.iespejamamisija.lv. Šeit arī atradīsi vairāk informācijas par nosacījumiem, atlases procesu un programmas gaitu.

Reklāma
Reklāma

 

Atlasē tiek vērtēti potenciālā dalībnieka akadēmiskie, sabiedriskie un profesionālie sasniegumi, mērķtiecība un neatlaidība, gatavība mācīties, komunikācijas prasmes un motivācija dalībai programmā. Pieteikties var pretendenti, kuriem jau ir bakalaura grāds vai otrā līmeņa profesionālā izglītība vai plāno to iegūt 2015./2016. studiju gadā. 

 

Iespējamā misija ir 2008. gadā izveidota izglītības programma, kas pastāv, lai nostiprinātu izglītību kā vērtību Latvijā. Tās dibinātāji – Swedbank, Lattelecom, Ideju partneru fonds – un atbalstītāji uzskata, ka kvalitatīvas izglītības pamats ir labs skolotājs, tāpēc tā ik gadu piesaista darbam skolā labākos augstskolu absolventus un palīdz viņiem kļūt par iedvesmojošiem skolotājiem un nākotnes līderiem. Programmas mērķis ir nodrošināt, lai katrs bērns Latvijā saņem kvalitatīvu izglītību, kas attīsta viņa spējas, kā arī motivāciju un prasmes mācīties mūža garumā, jo Latvijas sekmīgas attīstības pamats ir gudri, radoši un prasmīgi cilvēki.


Papildu informācijai:
Indra Zomerovska
IM Komunikācijas un partnerības vadītāja
indra.zomerovska@iespejamamisija.lv
T:28808589