"Silvanols" sāk eksportu uz Grieķiju

Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums „Silvanols” šī gada jūnijā ir sācis piecu oriģinālproduktu eksportu uz Grieķiju.

Nu Silvanols produkcija ir pieejama arī Grieķijā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nu "Silvanols" produkcija ir pieejama arī Grieķijā.

 

Patērētājiem Grieķijā ir pieejami tādi „Silvanols” produkti kā medicīniskā ierīce pēdu sēnīšu profilaksei „Dezinox” (Latvijā pazīstams kā „Fungispray”), balzams gremošanas sistēmas veselības veicināšanai „Gastromix”, preparāts nervu uzmundrināšanai „SilvaDeprex”, uztura bagātinātājs vīriešu veselībai „Silverex”, kā arī tabletes veselīgam miegam stresa gadījumos „Relusten” (Latvijā pazīstams kā „Relaxen Forte”). Visiem šiem produktiem ir izveidots jauns, vienota stila dizains, kas skaidri apliecina piederību zīmolam „Silvanols”. 


„Silvanols” sāka pārrunas par potenciālo sadarbību ar partneriem no Grieķijas 2014.gada rudenī pasaulē vadošajā farmācijas nozares izstādē „CPhI Worldwide 2014” Parīzē. Tām sekoja partneru vizīte „Silvanols” ražotnē. Tajā tika novērtētas „Silvanols” kvalitātes sistēmas un ražošanas process, kā arī izplatīšanai Grieķijā atlasīti papildus produkti - pretiesnu līdzeklis „Rinogel spray” un medicīniskā ierīci kakla sāpju ārstēšanai „Laringospray”. To piegādes ir plānots veikt šī gada rudenī. 


„Silvanols” apgrozījums 2015.gada piecos mēnešos ir 1,6 miljoni eiro, kas ir par 28% vairāk nekā 2014.gada pirmajos piecos mēnešos, kad tas bija 1,2 miljoni eiro. 43% no kopējā apgrozījuma sastāda eksports. Lielākie eksporta tirgi ir Polija, Igaunija, Lietuva, Rumānija un Austrija.

Reklāma
Reklāma

 

Par „Silvanols”
„Silvanols” ir Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums, kas jau vairāk kā 20 gadus ražo dabiskas izcelsmes uztura bagātinātājus, medicīniskās ierīces un zāles. „Silvanols” mērķis ir palīdzēt sabiedrībai justies labāk un dzīvot ilgāk, radot veselību veicinošus produktus no dabīgām izejvielām.
„Silvanols” produkti ir pieejami Igaunijas, Lietuvas, Čehijas, Austrijas, Polijas, Azerbaidžānas, Gruzijas, Maķedonijas, Grieķijas, Kazahstānas, Krievijas, Baltkrievijas, Kosovas, Rumānijas un Serbijas tirgos. 96,69% uzņēmuma akciju pieder AS „Olainfarm”.