Dvīņi. Cilvēku raksturojums, kuri dzimuši laikā no 21. maija līdz 21. jūnijam

Saule Dvīņu zīmē atrodas no 21. maija līdz 21. jūnijam. Dvīņi – vīriešu dzimtes zīme, Gaisa stihiskais trigons, pozitīvs. Tā dominantes ir Merkurs retrogradā uz Prozerpīna, kas saviem aizbilstamajiem dāvā ziņkārību un zinātkāri (raugoties no garīgā līmeņa), augstu intelektualitāti, alkas pēc izglītības un zināšanām.

Vai piekrīti dvīņu raksturojumam?

FOTO: Shutterstock.com

Vai piekrīti dvīņu raksturojumam?

Konstitūcija

Astēniska līdz atlētiskai. Ķermenis stalts, visbiežāk kalsnējs, ar šauru, smalku, pagarinātu galvas formu, gariem pleciem, tumšiem vai rūsganiem matiem, visai izteiksmīgām acīm un caururbjošu skatienu. Ātra gaita.

 

Temperaments

Sangvīnisks, enerģisks, nervozs, viegls, mainīgs.


Pozitīvās rakstura īpašības

Apbrīnojams dzīvīgums un darbīgums, godīgums un labsirdība, krietnums un augstsirdība, labvēlība un labdarība. Veiksmīgi saskaņots intelekts un intuīcija, ātra uztvere un laba saprotamība, dziļš jūtīgums, bagāta fantāzija un dzīva, spilgta iztēle. 

 

Negatīvās rakstura īpašības

Vieglprātība, un vējainums, virspusējība visā, mainīgums, nepastāvība, neuzticamība, nekautrīgums, pārsteidzība lēmumos un darbībā. 

 

Ķermeņa un organisma vājās vietas

Augšējās ekstremitātes no delnām un pirkstiem līdz pleciem. Elpošanas ceļi: traheja, bronhi, plaušas, īpaši plaušu augšdaļa un pleira. Mēle. Visa nervu sistēma. Psihe.


Slimības

Iepriekš minētie orgāni un ķermeņa daļas, neirastēnika, nervozums un psihozes. Dažāda veida un rakstura mānijas un fobijas, murgi un nevaldāmība, trakums, epilepsija, kleptomānija. Runas traucējumi līdz pat mēmumam. Atmiņas zudums.


Metāls. Dzīvsudrabs.


Minerāli. Talismanam – zelta topāzs, dzeltenais berils. Vispār labvēlīgais – topāzs, tīģera acs, hrizoprazs, karneols.
Specifika: 
no 21. līdz 31. martam dzimušajiem – dzeltenais safīrs, dzeltenais ahāts, dzeltenais berils;
no 1. līdz 10. jūnijam – berils;
no 11. līdz 21. jūnijam – žaols.


Flora. Laurs, kazenes, kārkls, jasmīns, pīlādzis, nātre, tītenis.


Fauna. Vērsis, mērkaķis, lapsa, gailis, papagailis, visi dziedošie putni, čūskas, zirnekļi, bites, skudras.

Reklāma
Reklāma


Skaitļi. 5 un 12.


Diena. Trešdiena.


Krāsa (okultā). Oranži dzeltena un zeltaini zaļa.

 

Valstis un reģioni. Armēnija, Beļģija, Flandrija, Lombardija, Sardīnija, Brabante, Virtenberga, Grieķija, Anglija, Ēģipte, Tripole, Ziemeķaustrumu Afrika, ASV, Kanāda.


Pilsētas. Kordova, Lindona, Melburna, Meka, Nirnberga, Plimuta, Versaļa, Mainca, Bamberga, Villaha, Kēsingana, Brige, Sanfrancisko.

 

Dvīņi, kas dzimuši no 22. līdz 31. maijam, kā to liecina daudzi horoskopi, neatlaidīgi cīnās par savu eksistenci, nereti ar priekšlaicīgas nāves draudiem, bieži pat varmācīga rakstura.

 
Dvīņiem, kas dzimuši no 22. līdz 25. maijam, ir stipri izteiktas taisnīguma jūtas, liela atjautība un izgudrotāja gars un prātīgums. Viņi visai viegli un ātri atrod īsto partneri, mīlas jomā izceļas ar smalkumu, bet ģimenes dzīvē - ar uzņēmīgumu un praktiskumu. Viņu liktenis visai bieži atkarīgs no kādas nejaušas situācijas vai apstākļu sakritības. Vienā gadījumā viņi var viegli un ātri, pat bez īpašas piepūles taisīt karjeru un sasniegt augstu sociālo līmeni, citā – visu dzīvi cīnīties ar dažādiem šķēršļiem.

 
Dvīņi, kas dzimuši no 25. līdz 31.maijam, bieži ir visai strauji, patmīlīgi, ļoti prasīgi ar egoisma un pašlabuma daļu. Tiesa, daba viņiem tik asprātīga, ka var apskaust, bet dzīves mērķi, pateicoties savam talantam un spējām, viņi sasniedz pat visai viegli. Pat mīlestības un laulību sfērā viņi var būt uzticīgi. Tikai redzamu neveiksmju dēļ viņi uz kādu laiku aiziet otrajā plānā, aiz kulisēm vai noslēpjas ēnā. 


Dvīņi, kas dzimuši no 1. līdz 13. jūnijam, ir apveltīti ar labām un pārliecinošām runas spējām un apbrīnojamu divkosību. Starp viņiem tie, kas dzimuši starp 1. un 3. jūniju, pēc sava rakstura un īpašībām atgādina no 22. līdz 25. maijam dzimušos.


Tie, kas dzimuši no 4. līdz 13. jūnijam, kā par brīnumu ir visai kārtīgi un dzīvo disciplinētu dzīvi. Viņi ir sabiedriski, apdomīgi un izpildoši. Mūžīgi sapņo par slavu un godu, tituliem un apbalvojumiem, alkst apkārtējo apbrīnas, atzinību un sabiedrības atzīšanu. Mīlestībā gandrīz vienmēr atrod abpusējumu. Bet vairāk par visu neieredz un pretojas svešai ietekmei visā, kas attiecas uz viņu personīgo dzīvi. 


Dvīņi, kas dzimuši no 14. līdz 21. jūnijam, jaunībā iet caur apbēdinājumu joslu. Bieži redzams viņu dziļais, filozofiskais prāts, tieksme pēc zinātnes, īpaši humanitārās, okultās, senās. Bieži viņi parāda sevi kā visai stipras personības, neatkarīgas spriedumos un lēmumos. Viņiem ļoti tuva ir ģimenes dzīve un vienādi laba attieksme ir kā pret cilvēkiem, tā arī dzīvniekiem. Viņi ir labi izglītoti, visumā apdāvināti, inteliģenti, apveltīti ar labu humora izjūtu. Bet pie visa tā labā, pakļauti arī slinkuma lēkmēm. 

 

SKAIDROJUMI
Apogejs (gr. apogeios tāls no Zemes) – ap Zemi riņķojoša ķermeņa punkts, kas atrodas vistālāk no zemes. Pretējais punkts – Perigejs.
Astēniskais tips – ķermeņa uzbūves tips, kam raksturīgs liels augums, šaurs un garš krūškurvis, vāja muskulatūra.
Ascendents – Zodiaka grāds, kas aizsākas piedzimšanas brīdī. Vispārīgā nozīmē horizonta plaknes un ekliptiskas plaknes krustpunkts. 
Descendents – tieši pretējs Ascendentam. 
Eksils – (lat. Exilium, trimda), planētas atrašanās eksilā, t.i. Trimdā vai izraidījumā. Tā ir sliktākā vieta planētai horoskopā. 
Falls – otra sliktākā planētu atrašanās vieta horoskopā.
Ekliptiska – (gr. Ekleiktipke, aptumsums) debesu sfēras lielākais riņķis, pa kuru saule gada laikā veic pilnu redzamo apriņķojumu.
Kardinālās zīmes – (lat. Cardinalis, galvenais), svarīgākais, tāds, kas skar būtību, būtisks. Kardinālās zīmes sastāv no šādām zodiaka zīmēm: Auns, Svari, Vēzis, Mēžāzis.
Konstelācija – stāvoklis, pozīcija. Planētas atrašanās kādā no Zodiaka zīmēm.
Metabolās zīmes – mainīgās zīmes, tās ir Jaunava, Dvīņi, Strēlnieks un Zivs.
Retrogradā planēta, retrogradas planēta – tas nozīmē atpakaļ virzībā. 

 

Avots: S. Vronskis "Astroloģija". R.: Alvīne un Alberts