Dr.Klauns aicina piedalīties un atklāt sevī radošuma potenciālu caur joku un fantāziju

 
Biedrība Dr.Klauns ikvienu aicina izzināt sevi un piedalīties divu stundu radošajā labdarības meistarklasē “Atklāj sevī klaunu!”, kas 14. aprīlī pulksten 18.30 sāksies viesnīcā Monika, Rīgā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Par piedalīšanos saņemtie ziedojumi Dakteriem Klauniem palīdzēs bērniem Latvijas slimnīcās turpināt veseļoties ar prieku.


Meistarklase būs apliecinājums, ka klaunāde ir ne tikai iespēja palīdzēt citiem, bet arī izzināt sevi. To  vienkāršā angļu sarunvalodā vadīs pieredzējis pasniedzējs no Portugāles - Marks Mekelburgs (būs  iespēja saņemt arī komentārus latviski), un meistarklases mērķis ir iedrošināt, iedvesmot un atbrīvot katra iztēli un radošumu. Marks Mekelbergs šo meistarklasi vadījis daudzviet citur pasaulē un atzīst, ka tā ir piemērota visiem, kas vēlas pilnveidoties, mācīties izjust sevi un citus. 

 

“Klaunu īpašības un pasaules skatījums atver acis, prātu un sirdi, ļauj dziļāk ieskatīties sevī un atklāt savu potenciālu. Spēle un humors palīdzēs saprast un apgūt to, ka distanci starp cilvēkiem iespējams  samazināt, noņemot savas maskas un pietuvinoties viens otram, izmantojot sarkano klauna degunu.
 

Tāpat meistarklase palīdz ieraudzīt dažādus raksturus katrā no mums, parāda kā harmoniski atrasties  ar vienu kāju fantāziju pasaulē, bet ar otru realitātē. Dzīvot tagad, šajā mirklī, kā arī apzināties, lai  kas dzīvē notiek, mūsu vērtības paliek nemainīgas,” stāsta biedrības Dr.Klauns vadītāja Marianna  Milovska.  


Marks Mekelburgs ir Portugāles medicīnas klaunādes organizācijas Operacao  Operação Nariz Vermelho  līdzdibinātājs, ārējo apmācību koordinators, meistarklašu „Looking for the Clown in You” un „I Play at my Work” vadītājs. Marks ir strādājis par Dakteri Klaunu kopš 1979.gada, uzstājoties simtos šovu un meistarklašu, kas vadītas ļoti dažādai auditorijai.
 

No katra meistarklases dalībnieka saņemtais ziedojums – 25 eiro tiks ziedots biedrības „Dr.Klauns”  ilgtspējai un attīstībai (darba nodrošināšanai ar bērniem slimnīcās).

 

Reklāma
Reklāma

Pieteikties dalībai Dr. Klauns rīkotajā meistarklasē iespējams, rakstot uz e-pastu info@drklauns.lv  (norādot vārdu, uzvārdu, kontaktinformāciju un nodarbošanās). Jāņem vērā, ka vietu skaits meistarklasē ir ierobežots.