Pārmācības nolūkos māte izspēlē sešus gadus vecā dēla nolaupīšanu

Lai pārmācītu savu sešus gadus veco dēlu, kas pārāk paļaujas uz apkārtējo cilvēku laipnību, kāda ASV, Misūri štatā dzīvojoša māte nolēma rīkoties radikāli. Viņa izspēlēja nelielu nolaupīšanas teātri.  Sieviete palūgusi savam 23 gadus vecajam paziņam dēlu nolaupīt, lai puisēns saprastu, ka ne visiem cilvēkiem uz ielas drīkst uzticēties. 

Rūpīgās ģimenes sievietes ir apcietinātas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rūpīgās ģimenes sievietes ir apcietinātas

 

Puika ticis nolaupīts brīdī, kad izkāpa no skolas autobusi. Vīrietis satvēra zēnu, aizsēja viņam acis, uzvilka galvā plastikāta maisu un iegrūda savu “upuri”  automašīnā. Tāpat zēnam tika piedraudēts neraudāt, jo pretējā gadījumā viņš nekad vairs neredzēs savu māti. Pēc tam zēns nogādāts pagrabā. Viņam tika stāstīts, ka tiks pārdots seksa verdzībā un draudēts ar ieroci.  Zēns pagrabā turēts 4 stundas un vēlāk no pagraba izlaists. 
 


Visu šo laiku mājas augšstāvā viņu gaidīja māte –  25 gadus vecā Elizabete, 38 gadus vecā tante un 58 gadus vecā vecmāmiņa. Puisim tika nolasīta pamācoša lekcija par to, cik bīstami ir uzticēties svešiniekiem un paskaidrot, ka notikušais  ir tikai inscenējums. 
 


Kad par traumatiskajiem piedzīvojumiem zēns pastāstīja skolā, visas iesaistītās sievietes policija aizturēja. Neviena no viņām nejūtas vainīga par nodarīto un uzskata, ka notikušais ir labs veids, kā audzināt bērnus. 

 

Reklāma
Reklāma

Avots: http://www.torontosun.com/