Kā atkal uzziedināt sevī sievišķību?

 

Klausoties attiecību stāstus mūsdienu sabiedrībā, aizvien vairāk un vairāk pārliecinos, ka viens no apstākļiem, kas ietekmē attiecības, ir sievišķības un vīrišķības jautājumi. Un, proti, laikā, kad gan sieviete, gan vīrietis var rūpēties par ģimeni materiāli, un abi var  rūpēties gan par par bērniem, gan māju, arvien sāpīgāks kļūst jautājums par vīrišķo un sievišķo identitāti.

Esam kļuvušas stipras un nesievišķīgas?

FOTO: Shutterstock.com

Esam kļuvušas stipras un nesievišķīgas?

Arvien vairāk un vairāk ir sieviešu, kas lieliski tiek galā ar finansēm, juridisko un saimniecisko jautājumu kārtošanu, izglītības iegūšanu vairākās augstskolās, bet zaudē iejūtību, spēju atbalstīt, maigumu un sievišķību. Patiesībā stāsts nav par to, ka sievietei liegt izglītotiesvai veidot karjeru, bet gan par prioritāšu izvirzīšanu, savas sievišķības izzināšanu un iespēju augt tieši kā sievietei.

 

Tālāk  daži ieteikumi, kas iespējams  noderēs  labāk iepazīstot savu sievišķību :

  • Iedziļināšanās  un savu  emociju izprašana,
  • Rūpes par savu tuvāko emocionālo stāvokli,
  • Lomu apzināšanās,
  • Sava vaļasprieka attīstīšana, kas iedvesmo un palīdz ikdienu dažādot,
  • Radošuma attīstīšana dažādās  dzīves situācijā,
  • Līdzsvara un harmonijas stiprināšana  emocionālā, garīgā , fiziskā līmenī,
  • Sarunas , viedokļu apmaiņa citu sieviešu sabiedrībā,
  • Glāsti, intīmas atmosfēras radīšana ar partneri, kopīgas sarunas
  • Vīrieša spēka, palīdzības pieņemšana
  • Kopīgu tradīciju  radīšana un uzturēšana.

 Ja kāda no šim tēmām uzrunāja, aicinu uz ikmēneša tikšanos sievietēm, meklējot atbildes uz sev aktuāliem jautājumiem, attiecībām, mīlestību, ģimeni un karjeru.

 

Mēs tiekamies vienu reizi mēnesī, trešdienās no plkst. 17.30 – 20.00 mājīga un drošā atmosfēra, kur varēs rast atbalstu un komunikācija ar sev līdzīgi domājošiem. Šobrīd ir iespēja pievienoties grupai no 4. februāra! Atvēli laiku sev, savai dzīvei, mācies būt sieviete un atgriezties sievišķības stāvoklī. Grupā ir Iespēja iegūt informāciju “īslaicīgā formātā” par sev interesējošām tēmām.

Runāsim par to, kā rast līdzsvaru pašai ar sevi un citiem? Kas ir attiecību problēmu cēloņi, kā tos novērst? Kas rada konfliktus attiecībās? Kā pieņemt sevi un vīrieti sev līdzās? Ko pieņemt, ko nepieņemt? Kas ir svarīgi attiecībās ar vīrieti? Kā atpazīt savas īstenās vēlmes?

Reklāma
Reklāma

Ja tevi interesē dalība grupā, raksti  - butsievietei@inbox.lv vai zvani – 26446522  Ilze,    29113882  Dana. Maksa par vienu 2,5 h ilgu tikšanās reizi 30 EUR. Seminārs notiks Rīgā, Skolas ielā 21.

Grupas vadītājas: Dana Lukševica , psiholoģe, geštaltterapeite,Ilze Pastare, psiholoģe (Mag. Psych.), geštaltterapeite.

 

Par mums:

Seminārus un grupu nodarbības sievietēm kopā vadām jau no 2011.gada. Konsultējam individuāli.

Esam profesionālas psiholoģes un  sertificētas geštaltterapeites. Geštaltterapija ir viens no psihoterapijas virzieniem. Mūsu iegūtā izglītība atbilst Latvijas un Eiropas Geštaltterapijas asociācijas, Eiropas Psihoterapijas asociācijas un Starptautiskās Geštalta pasniedzēju organizācijas federācijas prasībām.