Ko par cilvēka raksturu atklāj dzimšanas stunda

Ķīnas astrologi uzskata, ka cilvēka raksturu nosaka ne tikai tas, kurā dienā viņš ir dzimis, bet arī viņa dzimšanas precīzs laiks. Tāpēc katrai diennakts stundai ir savs nosaukums, un tai piemīt savas īpašības. Dzimšanas laiks īpaši ietekmē jūtu pasauli, tāpēc šīs stundas mēdz dēvēt par kaislību stundām.

Nozīme ir ne tikai gadam un mēnesim, kurā esi dzimis, bet arī dienai un pat stundai.

FOTO: Shutterstock.com

Nozīme ir ne tikai gadam un mēnesim, kurā esi dzimis, bet arī dienai un pat stundai.


Vērša stundas. Tās iedarbība sākas pēc plkst. 1 naktī un turpinās līdz 3. Vērsim galvenais ir atrast tādu dzīves draugu, kas ir ļoti līdzsvarots, jo viņam pašam šīs īpašības trūkst. Vērsis – vīrietis spēs izkausēt ledu pat visnepieejamākās meitenes sirdī. Taču dzīvi bojā greizsirdība – citi par to gan tikai pajokojas. Sieviete Vērsis – rūpīga, gādīga sieva, lieliska māte.

 

Tīģera stundas. Tās ilgst no plkst. 3 līdz 5. Šajā stundā dzimušie dzīvi uztver ļoti nopietni. Viņiem patīk laulība un īpašums, bet viņi kopā ar to vēlas savienot arī lielas jūtas un savu neatkarību. Tīģeri agri ceļas, daudz padara, un vienmēr par to gaida atalgojumu. 

 

Zaķa stundas. Tas laiks ir no plkst. 5 līdz 7. Zaķi ir ļoti uzticami mīlā, bet daudz flirtē. Tāda vienkārši ir viņu daba. Zaķiem var uzticēties, jo viņus nevar pavedināt. Zaķi ilgi apdomās, pirms sniegs atbildi. Bet, ja tā būs dota, no saviem vārdiem viņš neatkāpsies. 

 

Pūķa stunda. Laiks no plkst. 7 līdz 9.  Tas ir karalisks laiks. Pūķi ir izcili visās jomās, un tieši tāpēc viņiem ir grūti nemainīt draugu. Viņi citus padara “trakus”. Arī draugiem jābūt atvērtiem un jāatceras – pūķis vienmēr gribēs būt brīvs. 

 

Čūskas stundas. Laiks no plkst. 9 līdz 11. Čūskas ir pavedinātājas. Viņu priekšā mulst. Un, ja viņas atrod draugu, tad viņus vieno skaistums un iznesība. Dīvaini, bet čūskas to spēj saglabāt visu mūžu. 

 

Zirga stundas. Laiks no plkst. 11 līdz 13. Zirgiem galvenais ir maigums. Mīlestībai viņa mūžā ir tik liela nozīme, ka zirgi tās dēļ var sadarīt pat visādas muļķības. Neviens drauga brīdinājums nespēj viņus novērst no mīlas ceļa, un neviens negadījums nespēs apturēt viņu vēlmi mīlas dēļ meklēt piedzīvojumus.

 

Reklāma
Reklāma

Kazas stundas. Kazas laiks ir no plkst. 13 līdz 15. Šajā laikā dzimušie ir viegli aizvainojami, tāpēc ar viņiem un par viņiem nav ieteicams jokot. Vēl kazas laika cilvēkiem vienmēr nepieciešams citu atbalsts un sapratne. Draugiem viņi ir ļoti uzticīgi un, lai draugus iegūtu, ir spējīgi uz visu. 

 

Pērtiķa stundas. Viņu laiks ir no 15 līdz 17. Visaugstāk Pērtiķi vērtē sevi. Jūtas pret kādu citu viņiem nav īpaši tuvas. Tomēr viņiem patīk daudz stāstīt un plātīties, tāpēc draugi par Pērtiķiem ir sajūsmā. Bet sadzīvot ar viņiem nav viegli. 

 

Gaiļa stunda. No plkst. 17 līdz 19. Šajā laikā dzimušie mīl sportu. Dažreiz šķiet, ka Gaiļi pārkāpj visas robežas – viņiem tik ļoti svarīgi ir kādu iekarot, ka mazākais atteikums viņus padara trakus. Tomēr – kas ātri nāk, tikpat ātri arī zūd.

Suņa stundas. Tas ir laiks no plkst. 19 līdz 21. Suņu galvenā īpašība ir izturība. Viņi var ilgi klusēt un gaidīt savu laiku, bet, kad tas pienāk, noteikti uzbruks. Taču uzvarējuši, Suņi būs ļoti rūpīgi un uzticīgi. Viņi jutīs līdzi un spēs uzlabot drauga omu. 

 

Cūkas stundas. Šis laiks ir no plkst. 21 līdz 23. Cūkas savās jūtās ir ļoti atklātas un vienmēr gatavas kādu iepriecināt. Tā ir arī viņu vājā puse – Cūkai grūti pateikt, kad īsti viņu attiecības ar otru ir nopietnas, un bieži viņa velti gaida citu atklātību. Tomēr sevi visu Cūkas parasti neatklāj, un šī noslēpumainība valdzina, it īpaši – sieviešu.

 

Žurkas stundas. Laiks no plkst. 23 līdz 1. Žurkas ir ļoti jūtīgas pret pasauli. Viņas mīl no sirds un parasti ātri apprecas. Tas, kas satiekas ar Žurku, var būt pilnīgi pārliecināts – jūtu viņām netrūks. Un galvenais – Žurkas nebūs uzbāzīgas. 

 

Avots: "Sadzīves astroloģija. 1. daļa". R.: Zintnieks. 2005.