Patiess un sirdi plosošs stāsts par mīlestību un lūzušu sirdi. Dzīve kopā un nāve vienā dienā

„Viņi dzīvoja kopā laimīgi un nomira vienā dienā”, tā beidzas laimīgās bērnības pasakas. Izrādās, ka tā notiek arī dzīvē – 55 gadus nodzīvojuši laimīgā laulībā, vienā dienā nomira Pitmanu pāris.

Dzīve un nāve kā bērnības pasakās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dzīve un nāve kā bērnības pasakās.

Pirmā no dzīves aizgāja sieva Peta. Slimnīcas gultā viņa mira no plaušu salsimšanas. Visu slimības laiku viņai līdzās bija 77 gadus vecis vīrs Džordžs. Brīdī, kad nomira viņa sieva, Džordžs teica, ka drīz vīņai sekos.



Taisnības labas jāsaka, ka arī Džordžam bija nopietnas veselības problēmas, kuras viņš neārstēja, jo gribēja nemitīgi atrasties līdzās smagi slimajai sievai.  Vīrietim bja iekārtots gulta blakus mirstošās sievas gultai, kurā viņš laiku pa laikam atpūtās un saņēma uzturošu ārstēšanu, kas nebija pietiekama, lai būtiski uzlabotu veselību.


21 stundu pēc sievas Petas nāves Džordža sirds salūza burtiskā nozīmē. Medicīniski vīrietim tik konstatēts aneirismas plīsums krūtīs, kas izraisīja plašu un neglābjamu asiņošanu.


Abus laulātos apglabāja vienā dienā. Meita atzina, ka, lai arī ir noskumusi un bēdīga par vecāku aiziešanu, tomēr izjūt arī zināmu prieku, ka vecākiem nebija jādzīvo vienam bez otra. „Viņi bija nešķirami visu mūžu, un arī nomira vienā dienā, kā to vienmēr bija gribējuši”. Pitmanu pāris apprecējās 1959. gadā Valentīndienā, bet iepazinās aklajā randiņā.

Reklāma
Reklāma

 

Informācija un foto - ekrānšāviņš no Mirror.co.uk