Pošamies ballei! Apmeklē bezmaksas stila semināru par koptēla veidošanu

Melna vai kolorīta kleita, lielgabarīta kaklarota vai neuzkrītoši auskari? Pošoties ballei, jautājumu ir patiešām daudz. Ikviena dāma, dodoties uz saviesīgu pasākumu, vēlas sapucēties un radīt tēlu, kas ir pārdomāts līdz pat sīkākajai detaļai. Diemžēl ne vienmēr spējam gaumīgi sakombinēt aksesuārus, grimu, frizūru un apģērbu, tāpēc aicinām apmeklēt bezmaksas semināru „Stila 3diena” 3. decembrī plkst. 17.00 par tēmu „Pošamies ballei”.

Pucējoties uz balli, būtiskākais ir veidot saskaņotu un elegantu koptēlu.

FOTO: Shutterstock.com

Pucējoties uz balli, būtiskākais ir veidot saskaņotu un elegantu koptēlu.

„Pucējoties uz balli, būtiskākais ir veidot saskaņotu un elegantu koptēlu. Matu sakārtojumam, grimam un aksesuāriem ir jābūt atbilstīgiem izvēlētajam tērpam. Aizvien mums, dāmām, gadās reizes, kad neesam pārliecinātas par izraudzītā komplekta saderību,” stāsta bezmaksas semināra „Stila 3diena” lektore, stiliste un vizāžiste Una Bernatoviča.

 

„Stila 3dienas” ir izglītojošs bezmaksas semināru cikls par savas garderobes veidošanu, stila knifiņiem un modes aktualitātēm. „Stila 3dienas” notiek katra mēneša pirmajā trešdienā no pulksten 17.00 līdz 19.00 modes un izklaides centrā „Rīga Plaza”, 1. stāvā, laukumā pie „Coffee Inn”.

 

Lai izveidotu elegantu koptēlu, jāsāk ar tērpa izvēli. Būtiski ir saprast, uz kādu pasākumu būs jādodas un kurā dienas laikā tas paredzēts, piemēram, vakara tērps un grims būs atšķirīgi no dienas pasākumam atbilstīga vizuālā tēla. Nākamajā bezmaksas seminārā „Stila 3diena” uzzināsi, kā veidot vienkāršu, bet elegantu matu sakārtojumu. Ģimenes frizētavas „Family hair” friziere Everita Skudriņa seminārā uzskatāmi rādīs frizūru izveidi, ko varēsi viegli iemācīties un atkārtot mājās. „3 wind knots” rotu autore un dizainere Sigita Trukšāne stāstīs par aktuālajām tendencēm aksesuāru izvēlē, piemēram, kā tos savstarpēji kombinēt, kādus izraudzīties pie konkrēta tērpa un matu sakārtojuma. Savukārt par grima un apģērba izvēli, kā arī to, vai pārim jāsaskaņo tērpi, dodoties uz balli, stāstīs „Una Style” dibinātāja Una Bernatoviča. Lai pieteiktos semināram, apmeklē – www.gudrosievuskola.lv.

 

Reklāma
Reklāma

Par modes un izklaides centru „Rīga Plaza”:

„Rīga Plaza” (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada 31. marta. Šis centrs ar 49 000 m2 lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas ielā 71. Tirdzniecības centrā ir pārstāvēti Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, kā „Peek & Cloppenburg”, „Zara”, „Reserved”, „Mango”, „Mohito”, „Stradivarius”, „Monton”, „H&M”, „Douglas Select” u.c. Izklaides iespējas piedāvā kinoteātru tīkls „Multikino” un izklaides centrs visai ģimenei „Fantasy Park”. Modes un izklaides centru pārvalda uzņēmums SIA „CBRE”, kas ir viens no pasaulē lielākajiem uzņēmumiem komercīpašumu pakalpojumu sniegšanas jomā ar vairāk nekā 300 birojiem dažādās pasaules valstīs.