Tiekamies jau šodien! Vērtīgs bezmaksas seminārs sievietēm - Figūras korekcija ar apģērba palīdzību

Pārāk apaļīgi gurni vai mazas un neizteiksmīgas krūtis? Jebkura sieviete savā figūrā atrod kaut ko, ar ko viņa nav apmierināta. Bet, vai zināji, ka arī ar apģērba palīdzību ir iespējams koriģēt figūras aprises? Aicinām apmeklēt bezmaksas “Stila 3dienas” semināru modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”.

Pārāk apaļīgi gurni? Nāc un uzzini, kā tos vizuāli nomaskēt! Foto: itāļu modes un aksesuāru veikals Persona

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pārāk apaļīgi gurni? Nāc un uzzini, kā tos vizuāli nomaskēt! Foto: itāļu modes un aksesuāru veikals "Persona"

“Tik bieži dzirdams, ka sievietes nav apmierinātas ar savu figūru, tomēr mums visām jāatceras, ka katras sievietes ķermenis ir skaists un, lai mēs justos apburoši, jāiemācās likt akcenti uz tām ķermeņa daļām, kuras mums liek justies skaistām,” teic portāla mammamuntetiem.lv Gudro Sievu skolas vadītāja Kristīne Bērziņa.

 

„Stila 3dienas” ir izglītojošs bezmaksas semināru cikls par savas garderobes veidošanu, stila knifiņiem un modes aktualitātēm. „Stila 3dienas” notiek katra mēneša pirmajā trešdienā no pulksten 17.00 līdz 19.00 modes un izklaides centrā „Rīga Plaza”, 1. stāvā pie Informācijas centra. 

 

Vai zināji, ka jebkura sieviete spēj vizuāli mainīt sava ķermeņa aprises? Lai uzzinātu par dažādiem stila knifiņiem, kā to izdarīt, apmeklē “Stila 3dienas” semināru “Figūras korekcija ar apģērba palīdzību.

 

Seminārā uzzināsi, kā ar apģērba palīdzību izcelt skaistākās un noslēpt slēpjamās ķermeņa daļas, piemēram:

- Kā kalsnas kājas padarīt formīgākas;

- Kā paslēpt apaļos gurnus;

- Kādas rotas izmantot, lai izceltu sejas formu;

- Kā apjomīgas krūtis vizuāli samazināt;

- u.c. vērtīgus stila knifiņus.

 

Reklāma
Reklāma

Semināra norises vieta: 

Modes un izklaides centra “Rīga Plaza” 

 

Seminārā vadītāji: stiliste un imidžs skolas "Unastyle" dibinātāja Una Bernatoviča, kā arī Itāļu modes un aksesuāru veikala lielajiem izmēriem "Persona"  īpašniece Lilita Dravniece.

 

Semināra norises laiks:

6.augusts plkst. 17:00 – 19:00

 

PIETEIKTIES

 

„Stila 3dienas” organizē ģimenes portāla „Mammamuntetiem.lv” Gudro Sievu skola.

 

Par modes un izklaides centru „Rīga Plaza”

Rīga Plaza” (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada 31. marta. Šis centrs ar 49 000 m2 lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas ielā 71. Tirdzniecības centrā ir pārstāvēti Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, kā „Peek & Cloppenburg”, „Zara”, „Reserved”, „Mango”, „Mohito”, „Stradivarius”, „Monton”, „H&M”, „Douglas” u.c. Izklaides iespējas piedāvā kinoteātru tīkls „Multikino” un izklaides centrs visai ģimenei „Fantasy Park”. Modes un izklaides centru pārvalda uzņēmums SIA „CBRE”, kas ir viens no pasaulē lielākajiem uzņēmumiem komercīpašumu pakalpojumu sniegšanas jomā ar vairāk nekā 300 birojiem dažādās pasaules valstīs.