Mīla nezina vecumu. Puisim 31 gads, viņa mīļotajai – 91

„Dažiem puišiem patīk blondīnes, dažiem – brunetes, bet mana vājība ir vecas sievietes”- tā par dāmām izsakās piemīlīga paskata jauns vīrietis, kura mīļotā sieviete pašreiz ir 91 gadu veca vecvecmāmiņa.

Kails ir neremdināms [vecu] meitu ģēģeris, un Mārdžorijai tas sāp. „Taču viņš vienmēr pie manis atgriežas un nemitīgi atkārto, ka es tomēr esmu vislabākā,” teic spridzīgā lēdija. Ekrānuzņēmums no video.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kails ir neremdināms [vecu] meitu ģēģeris, un Mārdžorijai tas sāp. „Taču viņš vienmēr pie manis atgriežas un nemitīgi atkārto, ka es tomēr esmu vislabākā,” teic spridzīgā lēdija. Ekrānuzņēmums no video.

Kails Džounss no Džordžijas, ASV, nevainību zaudēja 18 gadu vecumā, un viņa partnere tobrīd bija kundze ap 50. Jaunības skaistie erotikas mirkļi turpmāk uz visu mūžu iespaidojuši Kaila gaumi attiecībā uz sievietēm, proti, jo vecāka, jo labāk! Mīlīgā izskata „boiterjers” satiekas tikai ar dāmām krietni gados. Viņa pašreizējā mīļotā sieviete ir Mārdžorija Makkūla – kundze, kurai ir 91 gads. 

 

Pirms Kails satika Mārdžoriju, viņš regulāri tikās ar piecām citām pensionārēm, dažas no viņām aplaimo arī tagad. Puisis, kurš ikdienā strādā zvanu centrā, savas draudzenes atrod sociālajos tīklos. „Visbiežāk mani saista sievietes starp 60 un 80 gadiem,” viņš vaļsirdīgi stāsta. Nereti gadoties, ka lēdijas, kas viņam iepatīkas, pielūdzēju atzīst par pārāk jaunu esam, bet tad viņš tās sāk aplidot, tādējādi izveidojot jauku draudzību. Zināms taču, ka sievietes mīl ar ausīm! 

Ne vienu, ne otru neuztrauc tas, ko par pārīti domā svešinieki uz ielas vai redzot abus parkā bučojamies. 

Mārdžoriju vīrietis satika 2009.gadā un kopš tā laika abi draudzējas. Tiesa, Kails Džounss nav monogāms un ik pa laikam satiekas ar citiem saviem kaisles objektiem. Vienojošais – tās visas ir krietni vecākas par viņu. Taču Mārdžoriju Kails, piemēram, ir parādījis arī savai mātei, kurai sirmā dāma tīri labi patīkot, taču viņa uzskata, ka iekāriens uz vecām sievietēm dēlam ir tikai pārejoša fāze.

 

Pati Mārdžorija stāsta, ka viņa savu „rotaļu zēniņu” regulāri iepriecina, guļamistabā parādoties erotiskā apģērbā. Kundze gan arī atzīst, ka mīlējoties krūšturi nost nenovelk, jo viņai „nekas daudz tur vairs nav palicis”. Sirmā dāma, kura ir sešu bērnu māte un šķīrusies no viņu tēva pirms 37 gadiem, neslēpj, ka pazīst arī greizsirdības jūtas. Kails ir neremdināms [vecu] meitu ģēģeris, un Mārdžorijai tas sāp. „Taču viņš vienmēr pie manis atgriežas un nemitīgi atkārto, ka es tomēr esmu vislabākā,” teic spridzīgā lēdija, kura nekad nepārstāj rūpēties par savu vizuālo tēlu. 

Reklāma
Reklāma

 

Ne vienu, ne otru neuztrauc tas, ko par pārīti domā svešinieki uz ielas vai redzot abus parkā bučojamies. Runājot kas tieši Kailam patīk vecāka gadagājuma sievietēs, viņš galvenokārt runā par to, ka viņu „uzvelk” grumbas, nokarenas krūtis, miesa bez jauneklīga tonusa. Viņš ir plastikas operāciju pretinieks un dievina visu dabisko. 

 

Mīla nezina vecumu. Puisim 31 gads, viņa mīļotajai – 91