30 lietas, ko noteikti jāpaspēj paveikt līdz trīsdesmitajai dzimšanas dienai

30 gadu sliekšņa pārkāpšana sievietei ir atskaites punkts par paveikto, taču bieži vien mēs šajā ziņā mēdzam ieciklēties uz karjeras sasniegumiem. Portāls woman.ru iesaka parbaudīt, vai līdz ar 30 gadu sasniegšanu esi kļuvusi arī patstāvīgāka, sievišķīgāka un seksuālāka. 

FOTO: Shutterstock.com

 

Kas jāpaspēj izdarīt līdz 30 gadu vecumam 
Uzveikt bailes 
Izlekt ar izpletni, lidot vēja tunelī vai akvaparkā nošļūkt pa garāko trubu. Izdari to, par ko esi sapņojusi, bet bailes to traucējušas izdarīt. 

Kļūt patstāvīgai 
Beidzot pārgriez nabas saiti ar vecākiem un sāc būvēt savu dzīvi neraugoties uz to, ka šķietami finansiāli to nevari atļauties. Pieņemot lēmumu, sakārtosies arī naudas jautājums. 

Izcelt savu seksapīlu 
Tu esi sieviete, tāpēc ik pa laikam vari izmantot metodes, kas padara tevi neatvairāmu vīriešu acīs. Vienalga - vai esi precējusies vai attiecībās. Tas ļauj justies skaistai, iekārojamai un neatvairāmai. 

Nobildēties kailai 
Kura gan nesapņo par skaistu kailfoto! Pat ja uztraucies par figūras nepilnībām, dodies pie profesionāla fotogrāfa. Viņš zinās ko izcelt un ko notušēt, lai tu būtu pati skaistākā. Šāds foto ļaus atbrīvoties ko kompleksiem un iemīlēt savu augumu. 

Uzsākt dienesta romānu 
Ja esi brīva meitene un darba kolēģis tev patīk, tad nav jāiedziļinās draudzeņu viedokļos, bet jādara to, ko vēlies. Tas sniegs pacilājošu sajūtu. Tu uz darbu skriesi vēja spārniem, vienmēr lieliski izskatīsies un būsi enerģijas pilna. Šie ieguvumi taču ir pietiekami lieliski, lai tevi neuztrauktu romāna gala iznākums!

Pieņemt lēmumus pašai 
Uzsitot kulaku uz galda un pasakot to, ko patiesībā domā, spēj tikai par sevi pārliecināta sieviete. Un tu tāda esi. Tuvojoties 30 gadu vecumam ir jāsaprot, ka esi personība un tev ir tiesības pieņet patstāvīgus lēmumus, nevis  klausīties rados un draugos, kuri vienmēr visu zina vislabāk. 

Neuztraukties par to, ko citi padomās 
Izvēloties kā rīkoties vai ko vilkt mugurā, primārās ir tavas iekšējās sajūtas. Ja vēlies, vari lietū dejot kailām kājām, nogriezt matus zēngalviņā vai kļūt par gotu meiteni. Tavā dzīvē tu pati vari veikt savas izvēles, nedomājot par citu viedokli. 

Nodarboties ar labdarību 
Ziedo bērnu namam, brīvdienās dodies uz dzīvnieku patversmi un izskrienies ar kādu pamestu suni, piesakies darīt brīvprātīgu darbu. Šādā veidā tu ne tikai būsu dalījusies ar kādu, bet arī sajutīsies noderīga, kas sniegs milzīgu gandarījumu. 

Kaut reizi kļūt par slikto meiteni 
Dodies uz eksursiju seksa muzejā, aizbrauc ar draudzenēm uz Amsterdamu vai vienkārši dodies piedzīvojumu meklējumos pa pilsētas naktsklubiem, aizmirstot par kautrību un aizspriedumiem. 

Eskperimentēt ar savu ārieni 
Kad tad vēl tu varēsi atļauties no blondīnes kļūt par košu rudmati, eksperimentēt ar dažādiem stiliem vai ballītei izvēlēties izteiksmīgu dūmakaino acu grimu. Esi koša, pamanāma un nebaidies no vizuālām pārmaiņām. 

Atmet stereotipus 
Jāprecas līdz 25 gadiem, tev jābūt stiprai, šķirties nav labi, mini valkā tikai vieglas uzvedības meitenes un tā tālāk. Tiec skaidrībā ar tiem postulātiem, kas tev tika “baroti” kopš bērnu dienām. Atsakies no dogmām, aizpriedumiem un stereotipiem, kas tevi neapmierina. 

Nomainīt netīkamu darbu 
Atrodi darbu, kas sniedz ne tikai finansiālu nodrošinājumu, bet arī gandarījumu. 
Nauda ir nepieciešama visiem, taču, ja tā nāk caur nemīlamu darbu, cerēto gandarījumu nesasniegsi. Vēl sliktāk. Tu paliksi īgna, neapmierināta un nervoza. Nebaidies no nezināmā un atrodi nodarbošanos, kas sniedz prieku. 

Pārstāt komunicēt ar neīstām draudzenēm 
Viņa tev zvana tikai tad, kad pašai ir slikti, mūžīgi sūdzās vai kritizē citus? Tu neesi psihoterapeite vai žēlsirdības māsa, lai citu negācijas uzņemtu uz sevīm, tāpēc šāda “draudzene” tev nav nepieciešama. 

Izdzīvot mīlas sāpes – tā ir tava pieredze. 

Nemocīties ar vīrieti, kuru nemīli. Nebaidies pati būt pārdzīvojumu cēlonis. Tāda ir dzīve. 

Nokļūstot neveiklā situācijā, prast par sevi pasmieties. 

Pierakstīt izteicienus, kas tevi iedvesmo un grūtā brīdī tos pārlasīt. 

Nebaidīties no muļķīgas rīcības. Zvani vai sūti sms mīļotajam vienos naktī pēc iztukšotas vīna pudeles? Tas taču ir tik sievišķīgi! 

Katru rītu sev nosolīties vairāk nekad nedzert un nezvanīt reibumā vīriešiem. 

Iemācīties atšķirt manipulatorus un izmantotājus. 

Nopeldēties jūrā kailai. 

Nopirkt avio biļeti vienā virzienā un ļauties piedzīvojumam! 

Atvērt bankas depozītu un beidzot sākt veidot uzkrājumus. 

Apmeklēt kulinārijas kursus un iemācīties gatavot ēst. 

Nopirkt sezonas must have lietu, samaksājot par to pusi algas un nenožēlot. 

Sākt mācīties jaunu svešvalodu, par kuru jau sen esi sapņojusi. 

Iegādāties mājdzīvnieku, par kuru rūpēties. 

Izkāpt no savas komforta zonas - kāpt kalnos, iemācīties nirt vai nolaisties ar paraplānu. 

Lasīt ezotērisku literatūru, lai izprastu savas dzīves jēgu. 

Mainīt domāšanas veidu. Ja nevari mainīt situāciju, maini savu attieksmi pret to! 

 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma