Piedzēries vīrietis dīķī mēģina noslīcināt vairākus bērnus

Daugavplī maija sākumā norisinājušies prātam neaptverami notikumi - kāds piedzēries vīrietis nolēmis, ka viņam iedzeršanu traucē netālu esošie bērni, tādēļ viņš nolēmis viņus pārmācīt - zēni mesti aukstā dīķa ūdenī un viņiem nav ļauts iziet krastā. Diviem puikām izdevās aizbēgt un izsaukt policiju. Kopumā no vīrieša cietuši 3 zēni. 

 Pamatīgi iereibis vīrietis, pielietojot fizisku spēku attiecībā pret trīs mazgadīgiem, vairākas reizes meta viņus aukstā ūdenī un neļāva iziet krastā, ar savu rīcību apdraudot bērnu dzīvību un veselību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pamatīgi iereibis vīrietis, pielietojot fizisku spēku attiecībā pret trīs mazgadīgiem, vairākas reizes meta viņus aukstā ūdenī un neļāva iziet krastā, ar savu rīcību apdraudot bērnu dzīvību un veselību.

 

 

Kā portālu mammamuntetiem.lv pastāstīja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja

Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, Daugavpilī aizturēts un apcietināts agrāk tiesātais vīrietis, kurš, būdams alkohola reibumā, pielietoja fizisku spēku pret mazgadīgiem, kuri viņam traucēja atpūsties pie kādā dīķa, un sameta bērnus aukstajā ūdenī. Diviem bērniem izdevās aizskriet un viņi izsauca policiju.

 

2.maija vakarā policijā saņemta informācija, ka  Daugavpilī, netālu no Ķīmijas mikrorajona kādā dīķī nezināms vīrietis it kā mēģina noslīcināt vairākus bērnus. Uz izsaukumu nekavējoties devās policijas darbinieku norīkojums un netālu no notikuma vietas konstatēja divus pārsalušus zēnus, 7 un 5 gadus vecus, kuriem tika izsaukta medicīniskā palīdzība. Vēlāk atrasts arī trešais cietušais bērns.

Reklāma
Reklāma

 

Veicot notikušā apstākļu noskaidrošanu tika konstatēts, ka pie kāda dīķa (bijusī artilērijas bāzes teritorijā) atpūtās cilvēku kompānija un lietoja alkoholiskus dzērienus. Vienā brīdī kādam vīrietim ienāca prātā nobaidīt netālu spēlējušos bērnus, kuri it kā traucējuši atpūsties. Pamatīgi iereibis vīrietis, pielietojot fizisku spēku attiecībā pret trīs mazgadīgiem, vairākas reizes meta viņus aukstā ūdenī un neļāva iziet krastā, ar savu rīcību apdraudot bērnu dzīvību un veselību. Pie dīķa krasta pavisam atradās pieci zēni vecumā no 5 līdz 10 gadiem, diviem no tiem izdevās aizskriet un viņi izsauca policiju. Vīrieša noziedzīgas darbības apturēja viņu pašu draugi, kuri ieraudzīja notiekošo.  

 

Brīdī, kad atbrauca policija minētais vīrietis no notikuma vietas aizgāja, taču jau pēc neilga laika, veicot tuvākās apkārtnes pārmeklēšanu, policisti atrada aizdomās turamo. 1986.gadā dzimis agrāk tiesātais vīrietis atradās alkohola reibumā, tāpēc tika nogādāts atskurbšanai un nākamajā dienā, 3.maijā, viņš tika aizturēts, bet 4.maijā – apcietināts. Viņam tiek inkriminēts slepkavības mēģinājums pastiprinošos apstākļos. Policijas lietvedībā atrodas vēl vairāki kriminālprocesi par mantiskā rakstura noziegumiem, kuros viņš ir atzīts par aizdomās turamo.