Es dzemdēšu māsai bērnu! Patiess stāsts

Kad Siobhanai Terijai (Siobhan Terry) atklāja vēzi un secināja, ka viņai operācijas dēļ nevarēs būt bērnu, viņas sirds bija salauzta. Siobhanai tika atklāts dzemdes kakla vēzis, un, lai glābtu viņas dzīvību, bija jāveic operācija, kas sievieti padara neauglīgu. Siobhanai jau ir meita, un sieviete izmisīgi gribēja meitai dāvāt brālīti vai māsiņu.

Šobrīd Elija ir stāvoklī ar bērnu, kā radīšanai tika izmantota Siobhanas vīra sperma, un viņa gaida, kad pēc dzemdībām varēs pasniegt mazulīti, savai māsai un viņas vīram. Ekrānuzņēmums no www.dailymail.co.uk.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šobrīd Elija ir stāvoklī ar bērnu, kā radīšanai tika izmantota Siobhanas vīra sperma, un viņa gaida, kad pēc dzemdībām varēs pasniegt mazulīti, savai māsai un viņas vīram. Ekrānuzņēmums no www.dailymail.co.uk.

 

Un tad Siobhana un viņas vīrs Dīns piedzīvoja Siobhanas māsas Elijas Fairfaksas (Ellie Fairfax) nesavtību.

 

Kad Elija dzirdēja šausminošās ziņas, ka viņas mazā māsa nomirs, ja netiks veikta operācija, kas padarīs māsu neauglīgu, Elija vienkārši noteica: “Es iznēsāšu jūsu bērnu!” Un 33 gadus vecā fizioloģe savu vārdu turēja.

 

Šobrīd Elija ir stāvoklī ar bērnu, kā radīšanai tika izmantota Siobhanas vīra sperma, un viņa gaida, kad pēc dzemdībām varēs pasniegt mazulīti, savai māsai un viņas vīram. “Iznēsāt bērnu Siobhamai man šķiet absolūti dabiski. Redzēt manu māsu cīnāmies ar vēzi bija pietiekoši grūti. Ir gandrīz skumjāk apzināties, ka viņa pati nekad nevarēs iznēsāt bērnus, tādēl lēmums par bērna iznēsāšanu manai māsai šķita viegls.”

 

FOTO: Māsas ir tuvas jau no mazotnes. Nu Elija iznēsā mazuli māsas ģimenei.

 

Reklāma
Reklāma

Māsas dzīvo Londonā, viņas ir vecākās no 4 bērniem un vienmēr ir bijušas tuvas. Viņu saikne kļuva vēl ciešāka, kad Siobhamai tika atklats vēzis 2012. gada decembrī. Vēzis tika atklāts ikgadējā ginekologa apmeklējuma reizē. “Man bija steidzami nepieciešama ķīmijterapija. Es ar vīru izmisīgi gribējām bērniņu, bet vēzis iznīcināja manas olšūnas un mana dzemde bija pārāk traumēta, lai spētu iznēsāt bērnu.” Kad sieviete paziņoja jaunumus savai ģimenei, Elija nekavējoties pieteicās kļūt par surogātmāti. ”Kad paziņojām par mūsu nodomu mūsu vecākiem, mamma bija emocionāla un ļoti lepna.”

 

FOTO: Siobhamas ģimenē jau aug meitiņa. Drīz pievienosies vēl viens mazulis. 

 

Māsas nopirka mākslīgas apaugļošanas aptieciņu internetā, un pēc divu mēnešu procesa Elija atklāja, ka ir stāvoklī. “Es uzzināju, ka esmu stāvoklī, Siobhanas dzimšanas dienā. Mēs bijām izgājušas pastaigā pa parku, kad paziņoju māsai lieliskos jaunumus. Lai arī bioloģiski bērns ir mans, es vienmēr jutu, ka tas nav mans. Tāpēc es nekad neraizējos, ka varētu būt grūti atdot bērnu Siobhanai, kad pienāks laiks.”

Siobhana, kura šobrīd ir pilnībā izveseļojusies, būs līdzās Elijai ar savu mammu dzemdību laikā, kamēr bērna tēvs Dīns gaidīs ārpus dzemdību zāles.

 

“Es nekad nebūtu apsvērusi domu par surogātmātes atrašanu, ja mana māsa nebūtu bijusi tik nesavtīga. Es esmu tik pateicīga Elijai- mans sapnis ir piepildījies!”

 

Avots un foto: www.dailymail.co.uk