Piesakies testēt ģimenei draudzīgo Samsung Galaxy S5 telefonu

Vai arī Tev mājās ir situācijas, kad bērns, spēlējoties ar Tavu telefonu, draugiem vai kolēģiem netīšām nosūtījis ķeburainas sms vai arī telefons ticis kādā skaistā ūdens peldē un vairs nedarbojas? Tagad ir iespējams izvairīties no nepatīkamām situācijām, izmantojot jauno Samsung Galaxy S5 tālruni. Un, lai to pārbaudītu, trīs laimīgajiem portāla mammamuntetiem.lv lasītājiem un viņu ģiemenēm būs iespēja šo telefonu testēt un vērtēt bez maksas! Tāpēc - piesakies!
Testējam jauno ģimenei draudzīgo Samsung Galaxy S5.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Testējam jauno ģimenei draudzīgo Samsung Galaxy S5.

 

Ja vēlies pamēģināt un vērtēt jauno Samsung Galaxy S5 telefonu, sūti pieteikumu uz e-pastu: kristine@mammam.lv, norādot savu vārdu un uzvārdu, tālruņa numuru un iemeslu, kāpēc vēlies izmēģināt šo telefonu. 

 

Pieteikumus gaidīsim līdz 28.aprīlim plkst. 16:00. 3 testētāji, ar kuriem sazināsimies personīgi, tiks izvēlēti 28. aprīļa vakarā.

 

Piebilde - lai piedalītos testā, Tev ir jābūt mammamuntetiem.lv reģistrētajam lietotājam un/vai sekotājam kādā no mūsu lapām Draugiem.lv/mammamuntetiem.lv, Facebook.com/mammamuntetiem,Twitter.com/Mammamuntetiem.

 

 

Par Samsung Galaxy S5 īpašo vidi bērniem (Kids Mode)

Telefons, kas radīts, lai vecāki droši ļautu ar to spēlēties arī bērniem. Nav jābaidās ne no peldes baseinā, ne no pludmales smiltīm! Samsung Galaxy S5 tālrunī ir bērniem īpaši izstrādāta Kids Mode vide, kas ir kā smilšu kaste, kurā pieejamas tikai pašiem jaunākajiem paredzētās funkcijas, piemēram, atraktīvas zīmēšanas un dziedāšanas spēles u.c. Vecākus iepriecinās fakts, ka no Kids Mode izkļūt var tikai ar PIN kodu, tas nozīmē, ka bērns bez pieejas nevarēs piekļūt Jūsu telefona videi, bet droši varēs darboties savā!

 

Aizsardzība pret putekļiem un ūdensizturība

Ja kādreiz ikdienas telefona lietošanā neatbildēti palika jautājumi – vai tas būs lietojams pēc izmirkšanas lietū, bērna rotaļām pludmales smiltīs vai lipīga ēdiena kaujām – jā, Samsung Galaxy S5būs! Tāpēc plānojot ģimenes atpūtu, telefons kapos kā sabiedrotais, nevis kārtējā ierīce, par kuras drošību būtu jālauza galva.

Reklāma
Reklāma

 

Īpaši ātra fotokamera

Lieliskā 16 megapikseļu kamera ir aprīkota ar neticami ātru automātisko fokusu, kas būs klāt brīdī, kas jāiemūžina kāds neaizmirstams bērna dzīves brīdis – dzimšanas dienas svecīšu pūšana, pirmais brauciens ar velosipēdu vai muļķīgā sejas izteiksme pagaršojot ko jaunu.

 

Vienmēr gatavs lietošanai

Samsung Galaxy S5 ir padomājis par vecākiem, kas reizēm aizmirst uzlādēt savu telefonu pirms iziešanas no mājām. Īpašais enerģijas taupīšanas režīms pārslēdz ekrānu uz melnbaltu un atstāj tikai svarīgākās funkcijas, lai brīžos, kad baterijas līmenis ir kritiski zems, to būtu iespēja saglabāt līdz tuvākajai uzlādes vietai un joprojām sazvanīt tuviniekus. 

 

Mūsdienīga elegance

Galaxy S5 izsmalcinātā izskata perforētā apdare ir pieejama četrās košās krāsās, kuras piesaistīs gan jūsu, gan apkārtējo cilvēku uzmanību. Arī bērniem tas patiks, jo tas atšķiras ar formu, tekstūru un dizainu, tāpēc to nebūs iespējams sajaukt ar neko citu.