Ko gaidīt māmiņām, kurām mazulis ir Vērša zīmē dzimušais? HOROSKOPS

No 20.04 līdz 21.05 piecos rītā Saule atradīsies Vērša zīmē. Ko gaidīt tām māmiņām, kuras savu mazuli gaida atnākam šajā mēnesī? Stāsta Gudro Sievu skolas astroloģe Rita Riekstiņa.

Bērni, kuri dzimuši vērša zīmē, būs neatlaidīgi un spītīgi! Foto iesūtījusi mammamuntetiem.lv lasītāja Sintija Kronberga

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērni, kuri dzimuši vērša zīmē, būs neatlaidīgi un spītīgi! Foto iesūtījusi mammamuntetiem.lv lasītāja Sintija Kronberga

Mazuļi, kas piedzimst Vērša zīmē ir vieni no praktiskākajiem cilvēkiem, pa mākoņiem nestaigās, un sapņu grāmatas, visticamāk, ka nelasīs. Vērsis ir zemes stihijas zīme,  Vērša bērniņi, tāpat kā pieaugušie ir neatlaidīgi un spītīgi, zemes stihija parūpējas par to, ka čaklums un centība viņiem nav sveša. Ar lielu gandarījumu viņus varēsiet vērot strādājam dārzā, uzkopjot māju un čakli pildot mājasdarbus skolā. Labs piemērs un skolotājs vecākiem, kuriem dzīves ceļus vada sajūtu brīzes – tiem bērns pieprasīs kārtību mājā un sētā.

Par savu taisnību mācēs pastāvēt jau no mazam dienām, viņa domu, iespējams, ka spēs mainīt vien ārkārtīgi spēcīga argumentācija.

Vecākiem noteikti jāgatavojas pamatotu un loģiski saprotamu vārdu apmaiņai. Turklāt, viņam daudz laiku nevajadzēs, lai saprastu vai vispār ir vērts dialogu sākt. Mazs buciņš, mazi mīļi radziņi, kuriem nu ļoti patiks, ka viņus pacildina, pievērš uzmanību un viņus paklausa. Mazais prātvēders būs ne tikai apzinīgs un paštaisns, bet arī godīgs un atklāts. Ar to var rēķināties, ka viņš teiks, ko domās, un rīkosies visticamāk arī tieši tā, ka ir teicis. 

 

Vērši ir lielākie kārumnieki visā Zodiakā, tādēļ, māmiņas un tēti, pēdējais laiks sāks mācīties gatavot patiešām gardus ēdienus, lai savam mazajam Vērsītim varētu klāt galdā dažādu un  teju vai izsmalcinātu ēdienu. Neaizmirstiet kārtības un elegances klātbūtni arī galda klājumā. Ar puķīti, ar skaistu tīru galdautu un pareizi sakārtotiem galda piederumiem. 

 

Šim bērniņam nebūs viegli pielāgoties pārmaiņām. Ja viņa istabā valda viena kārtība tad tāda tā būs uz ilgu laiku un tas pats attiecas uz notikumiem dzīvē. Jebkurām pārmaiņām būs jāgatavojas ilgi un pakāpeniski. Nesteidzaties nedz ar pirmajiem solīšiem, nedz vēlāk bērnudārza un skolas gaitās. Atmiņa un galva viņam strādās labi – atcerēsies to, kas lēnu soli galvā nācis un zinās kurās situācijās to izmantot. Pie visa jaunā viņam jāpierod palēnām, jāiepazīst un jāsajūt drošība. Tam, kam Vērsītis uzticas un tur, kur jūtas mīlēts un drošībā, tur viņš jutīsies labi, tur patiks atgriezties. 

 

Patiks uzslavas un novērtējums par ārējo izskatu.

 

Šajā periodā sievišķības patronese Venēra atrodas straujajā un untumainajā Auna zīmē, kas Vērša bērniņam piešķirs tempu, bagātinās rāmo un piesardzīgo Zemes zīmes bērniņu ar šerpāku toni situācijās, kurās nemaz nevēlēsies gaidīt uz risinājumu. Auna zīme palīdzēs steidzīgāk pieņemt lēmumus, izdarīt izvēles un panākt savu. 

Reklāma
Reklāma

 

Marss, kas atbildīgs par fiziskām izpausmēm, sportiskām aktivitātēm un vīrišķo enerģiju, šajā laikā atrodas Svaru zīmē, ar ko vēl vairāk pastiprinās jūtīgums uz savu personību. Patiks uzslavas un novērtējums par ārējo izskatu, kas kombinācijā ar Sauli Vērša zīmē, šim cilvēkam būs ļoti svarīgs faktors. Pucēsies un patiks, ka pucējas citi. Kā no ūdens krūzes līs elegance un labas iemaņas.  

 

Lai skaista sagaidīšana un laimīga kopā būšana.

Rakstu sagatavoja Gudro Sievu skolas astroloģe Rita Riekstiņa 

 

Tevi varētu interesēt:

Individuālā astrologa konsultācija