Pārdaugavas dzimumnoziedznieks veicis jaunu uzbrukumu; policija brīdina vecākus

Kopš plašsaziņas līdzekļos un sociālajos tīklos policija ir izplatījusi dzimumnoziedznieka fotorobotu, policija saņēmusi zvanus no desmitiem iedzīvotāju, kuri snieguši policijai informāciju, taču viņu nav izdevies aizturēt. Gluži pretēji - meklētais jaunais vīrietis veicis jaunu uzbrukumu.

Šo cilvēku aizdomās par dzimumnoziegumiem joprojām meklē policija. Policijas izveidotais fotorobots.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šo cilvēku aizdomās par dzimumnoziegumiem joprojām meklē policija. Policijas izveidotais fotorobots.

Pārdaugavas dzimumnoziedznieks

Šobrīd policija aktīvi meklē jaunieti, kurš saistīts jau ar trim uzbrukumiem Pārdaugavā, kuros jaunietis vardarbīgi apmierinājis savu dzimumtieksmi ar mazgadīgām meitenēm. Policijas speciālisti ir arī izstrādājuši psiholoģisko portretu un uzbrucēja attēlu, un lūdz atsaukties ikvienu, kas viņu atpazīst, kā arī brīdina vecākus, lai brīvlaikā savām atvasēm pievērš divkāršu uzmanību.

 

Plašāku informāciju par izmeklēšanā paveikto šodien preses brīfingā pastāstīs Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Sozinovs.

Lielāko daļu zvanu policisti ir saņēmuši no Rīgas iedzīvotājiem, kuri ziņojuši par iespējamo uzbrucēja personību, taču daži zvani saņemti arī no citu pilsētu iedzīvotājiem, piemēram, Jelgavas, portālu mammamuntetiem.lv informēja Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis. 

Rīgas Kriminālpolicijas šefs izsaka pateicību ikvienam iedzīvotājam, kas zvanījis un ziņojis un aicina iedzīvotājus turpināt ziņot.

Reklāma
Reklāma

Šobrīd policija turpina meklēt šo noziedznieku un aicina atsaukties ikvienu, kas var sniegt jebkādu informāciju, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086546, 110 vai anonīmi – 67086677.

Divus uzbrukumus jaunietis veicis daudzdzīvokļu namu liftos, kuros sekojis iepriekš nolūkotajam upuriem – astoņus līdz desmit gadus vecām meitenēm. Valsts policijas preses pārstāvis T.Sadovskis portālu mammamuntetiem.lv informēja, ka šo gadījumu izmeklēšanā policija ir iesaistījusi lielus kriminālpolicijas resursus, kā arī tagad ir izdevies izveidot uzbrucēja portretu.

Vīrieša pazīmes: 165-170 centimetrus garš. Tumši, īsi mati, biezas, tumšas uzacis, šaura piere, seja pumpaina ar rētām, iešķībs deguns, uz rokām dzimumzīmes.  Iespējamais apģērbs un citas pazīmes - balts T-krekls ar zilām svītrām, brūnas bikses, balti sporta apavi ar sarkaniem uzrakstiem sānos. Uz rokas uzsiets striķītis, kaklā ķēdīte ar krustiņu.