Kaili mīlnieki Valentīndienā ar gumijām lec no Siguldas gaisa tramvajiņa. FOTO. VIDEO

 
Svinot Valentīndienu, deviņi drosmīgi jauniešu pāri kaili nolēca ar gumiju no Gaisa trošu vagoniņa Siguldā. Šāda, visu mīlētāju dienas, atzīmēšana notikusi pirmo reizi pasaules vēsturē.
Valentīndienas noskaņā deviņi gandrīz kaili pāri ar gumijām izleca no gaisa tramvajiņa Siguldā. Šādā veidā Valentīndiena tika atzīmēta pirmo reizi pasaulē.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Valentīndienas noskaņā deviņi gandrīz kaili pāri ar gumijām izleca no gaisa tramvajiņa Siguldā. Šādā veidā Valentīndiena tika atzīmēta pirmo reizi pasaulē.

 

Jaunība, mīlestība un trakums iet roku rokā! To pierādīja pārgalvīgie mīlnieki, kuri apliecinot savas jūtas un uzticēšanos viens otram, kopā devās pretī bailēm un izaicinājumam. Spītējot skarbajiem ziemas apstākļiem, jaunieši kaili izlēca ar gumiju virs aizsalušās Gaujas. 

 

Organizatori bija radījuši arī svētkiem atbilstošu noformējumu - katram lēcējam bija pūkainas stringbiksītes un pūkainas drošības jostas. Lēciens pa pliko prasīja ne tikai lielu emocionālo uzdrīkstēšanos, bet arī fizisko izturību – katram lēcējam kailam bija jāpavada apmēram 15 minūtes – sagatavošanās, lēciens, nokļūšana līdz piezemēšanas vietai. 

 

„Neraugoties uz ziemas apstākļiem, atsaucība šai akcijai bija tik liela, ka nācās veikt izlozi! Tas tikai pierāda, ka cilvēki ir izslāpuši pēc neordinārām un trakām aktivitātēm, lai padarītu savu ikdienu krāsaināku. Iemīlējušies, traki un kaili – tādi bija jaunieši, kuri uzdrīkstējās piedalīties piedzīvojumā! 

Siguldas vagoniņš

Kā atzina dalībnieki, šis viņiem bija fantastisks piedzīvojums, ko atcerēties visam mūžam un pilnīgi netipiska aktivitāte, ko paveikt kopā ar savu otro pusīti,” saka pasākuma rīkotājs Juris Nečajevs. 

  

Pliko lēcienu organizēja Bungee.lv, kas lēcienus ar gumiju nodrošina jau 25 gadus. Katru gadu ar gumiju izlec ap 3000 cilvēku. Lēcieni notiek no 1. maija līdz 31. oktobrim Siguldā, no Gaisa trošu vagoniņa. 

 

Kailo mīlnieku lēciens ar gumiju no gaisa 

http://www.youtube.com/watch?v=P3wL1KIWByA

 

Avots: www.kasjauns.lv